Kivételesen: horoszkóp pasiknak, persze a nőkről! – Csillagjegy szerinti virág-„ki-minek-örül igazán”? – Uraim, tessenek választani! Hölgyek, csekkoljátok….!

Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódik a „Kedves”. Kíváncsi vagy, -nőnapkor ez alap!- hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban horoszkópja alapján a személyiségéhez? Nézz bele, mielőtt a virágos felé vezet az utad!

Heti Tapló – Az elmúlt hét történéseiből szemezget Lendvai Ildikó

A Nőnap előtt sorra születnek a poilitikusok köszöntői. Olykor a jó szándék ellenére kissé taplóra sikerednek, pl. ha a nőket kellő férfiúi fölénnyel kizárólag házitündérként üdvözlik. A nőnapi taplók mellett a hét termésében föllelhetjük a járványügyi, taplóságokat is. Mert a tapló nem ismer tematikus határokat!

Szanyi Tibor: ne gyalázzuk a nőket nőnapon!

100 magyar emberből 99-nek valószínűleg lövése sincs arról, vajon mitől nőnap a nőnap? Ilyenkor sajnos többnyire elindul a macsó gügyögés, hogy az anyjuk életet adott nekik, a feleségeik kimossák a zoknijaikat, és a kislányaik is majd biztos ilyeneket fognak csinálni, így hát kijár nekik a virág, meg a puszi ezen a napon.