Connect with us

Bulvár

Orbán Viktor ezúttal kihagyja a nőnapi cukiskodást, de nem volt mindig így…. – Frissítve!

Orbán Viktor
Megosztás

Orbán Viktor 2024 nőnapját Donald Trump társaságában váltja meg a világot utóbbi floridai  Mar-a-Lago-i rezidencia-klubjában, úgyhogy nem ér Önökre, kedves magyar hölgyek. 

Nem volt ez mindig így….

2018-ban Orbán a vázából kivett, másodlagos frissességű virágokkal szambázott végig az Országház folyosóin, miközben a túlsúlytól lihegve kapkodta a levegőt, de csak mondta a semmit, illetve még annál is kevesebbet, közhelyeket puffogtat. Végül megérkezett útja célpontjába: a kantinba, ahol régi iskolásélményei alapján felköszöntötte a „konyhás néniket”. Közben, mint a többi napközis, ő is azt kérte, ne hagyják éhenhalni.

„Ma borsólevest kaptam, az volt ma?”

2020-ban a miniszterelnök így elzengte a maga édesbús dicshimnuszát: a Szomszédok című sorozat főcím zenéjére, (?) a tőle megszokott, bármikor magára ölthető kenetteljes arccal és az érzelmek túláradásától bepárásodott szemmel mondta el egymondatos videó köszöntőjét, de azt sem saját kútfőből:

„Ha azt akarod, hogy valamiről sokat beszéljenek, bízd egy férfira, ha azt akarod, hogy elintézzék, bízd egy nőre.” (Margaret Tether brit miniszterelnök 1979-1990)

2022-ben harciasra vette a béke barátja a Nőnapot: remélhetőleg csak a humorérzéke veszett oda -ha volt egyáltalán- a miniszterelnök tanácsadóinak, esetleg magának az első számú közszolgának, amikor a „jókívánás” e harcias formáját találta a legillendőbbnek a magyar nők köszöntésére.

2023-ban Orbán Viktor kommunikációs csapata úgy ítélte, hogy a konyhásnénik és a katonalányok után 2023-ben a takarítónők vannak soron.

Frissítés!

…és befutott:

Szerző