Jöhet Magyarországra Ukrajnából a méz, a cukor és a tojás – Megszűnt az ukrán importtilalom

Az április végi uniós szintű megállapodásnak megfelelően hazánk visszavonja az Ukrajnából származó, számos mezőgazdasági termékre vonatkozó átmeneti nemzeti importtilalmat, és ezzel érvényesül a négy terményre – búza, kukorica, napraforgómag és repcemag – bevezetett uniós forgalomba hozatali tilalom hazánkban – mondta Nagy István agrárminiszter.

Figyelem! Az élelmiszer rovarfehérjét tartalmaz! – Ha ezt olvassa, akkor a magyar közlöny szerint járt el a bolt, ahol vásárol

„Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot…”. Ezt nem más mondta, mint Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter a 2018-as kampányhajrában.

Kisispáni fenyegetés: szerződés megkötése nélkül is kötelező ügyeletet tartaniuk a háziorvosoknak

Én bár nem vagyok jogász, de nehezen tudom elképzelni azt, hogy ez a kisispáni fenyegetés megállna a bíróságokon – véleményezte Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán a Magyar Orvosi Kamara és a Belügyminisztérium közötti parázs vita következő lépéseként küldött eligazító levelet, amit Széles Sándor főispán nevében Dr. Péntek Róbert (vár)megyei tisztifőorvos.

A veszélyhelyzet miatti rendeleti kormányzás lehetősége kimaxolva – 420 oldalnyi új jogszabály december 24-re virradóra….

Nem unatkoztak a képviselők a parlamentben, a kormány átvert -mit vert, úgy szavaztak a „gépek”, -ahogy a „használati utasításukban” megíratott- 420 oldalnyi betartandót, így a rendeletek és módosításaik csak két közlönybe fértek bele.

Gáz van a sebtiben összedobott rendelettel – állítja a könyvelők egyesülete

A Gulyás Gergely szájával szombaton bejelentett, majd fél óra múlva a Magyar közlönnyel ráerősített legújabb üzemanyagár-rendeletben ellentmondást, szakmai hibát vett észre a Könyvelők Országos Egyesülete, amire közleményben hívta fel a figyelmet.

Lesz ott rend! Gárdony polgármestere kukakihelyezés helyett rendelettel támad a kutyásokra

Tóth István, Gárdony fideszes polgármestere nem nagy barátja az állatoknak, viszont igencsak kedveli a rendelettel, közterületfenntartókkal és a lakosok egymásnak ugrasztásával „megoldani” a felvetődő, amúgy egyszerűen megoldható gondokat. Ez utóbbi amúgy felelős városvezetőként a feladata.