Révész Máriusz: ez nem egy-éjszakás kaland, (…) két-háromra is érdemes…..

Régen hallatott magáért Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős államtitkár, -mondhatnánk, inkább passzivan volt aktív- ám a tavasz szele őt is megcsapta. A héten Almamellékre volt hivatalos, ahol a Zselici Csühögő nevet viselő kisvasút újraindítását celebrálta.

Budapest Maraton: mintegy 20 ezer indulót várnak a futófesztiválra

Mintegy 20 ezer indulót – köztük mintegy kétezer külföldi vendéget – várnak az október második hétvégéjén sorra kerülő 37. Spar Budapest Maraton Futófesztiválra.

A mindenható kommunikáció: a Budapest–Balaton-kerékpárút, ami Velencéig tart – vagyis félig sincs kész, de jól hangzik és átadható!

Ez olyan, mintha átszellemülten menne haza és közölné a családdal, hogy pakoljanak, mert nyaralni mennek a hőn áhított tengerpartra! Na jó, egyelőre vonattal lebumliznak a Csele patakhoz, de az már majdnem az….. Budapest–Balaton-kerékpárút, persze…..

Bővülnek a vasúton utazók jogai – Késett a vonat? Visszajár a jegy ára!

Az Európai Parlament a brüsszeli plenáris ülésén jogszabályt fogadott el a vonaton utazók jogainak kiterjesztéséről, az új szabályok többféle megoldást ajánlanak a késéssel, törléssel kapcsolatban vagy a mozgáskorlátozott utasoknak. Gebauer Szabolcs jelenti Brüsszelből.