9.1 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: Törőcsik

Mielőbbi gyógyulást kívánunk Törőcsik Marinak!

Törőcsik Mari újra kórházban!

Csütörtökön szállították a szombathelyi kórházba Törőcsik Marit. Gyors gyógyulást kívánunk a napokban Kossuth-nagydíjat kapott művésznőnek.A Nemzet Színésze a 24.hu-nak azt mondta, hogy egy orvosi...
orban

Gábor György: az igazán hányni való förtelmet és cinikus galádságot a politikai gerontofíliában és...

Én nem abban látom a fő problémát, amiről most a hazai értelmiség egy része ellentmondást nem tűrő módon ítélkezik, s elmondja ennek-annak Törőcsik Marit, aki Orbán látogatását egyenesen „Isten ölelésének” nevezte, s a miniszterelnök személyes csomagkihordását lélekgyógyászatnak, „ami többet ad bármi más terápiánál.”
orban-torocsik

Orbán Viktor: itt házalok…..

Orbán Viktor egy csukrétával köszöntötte Törőcsik Marit, aki tegnap kapott Nagy Kossuth-díjat. A biztonságiak és a forgatóstáb hűen követte a "célszemélyt", aki betért a művésznő otthonába.
focihalal

Gyógyíthatatlan a magyar futball?

Szombaton elkezdődik az NB1-es labdarúgó idény. Új év, új remények, új fogadkozások. Aztán nem változik semmi. Bár az elmúlt két évben elért "eredményeknél" talán rosszabb már nem lehet. Persze ezzel indult legalább három évtizede minden év, aztán kiderült, mindig van lejjebb.
maga-zoltan

Mága Zoltán – „Ami magyar, az magyar!”

Az "Ami magyar, az magyar!" mottóval megrendezett budapesti újévi koncerten a hegedűművész a nemzet színészeivel, Kossuth-díjas művészekkel, népszerű popsztárokkal lépett fel a mintegy 13 ezres közönség előtt.

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×