Budapesten téblábolt nyáron a fél amerikai Republikánus Párt!

Amióta megbukott Donald Trump, pártjának, a Republikánus Pártnak csalódott szavazói egyre inkább a magyar utat látják követhetőnek és mindent meg is tesznek ennek tanulmányozásáért. Lassan a magyar főváros lesz a republikánus politikai El Camino célpontja.

Tovább

„Nekem ezt mondták, én nem tudok magyarul”. Így verik át Orbánék a haverjaikat is — Lapzsemle

Heti lapzsemle egy meglepő interjúról, amelyből láthatjuk, mit művelnek Orbánék (Viktor, Balázs és a többi sötét alak) a féligazságaikkal/ordas hazugságaikkal.

Tovább

Tudta, hogy Biden vérig sértette Önt? – legalábbis Orbán miniszterelnök szerint

Magyar idő szerint péntek hajnalban az Egyesült Államok egyik legnézettebb politikai műsorában szerepelt Orbán Viktor miniszterelnök, akivel a jobboldali Fox News televízió népszerű műsorvezetője, Tucker Carlson készített interjút. Az ismert televíziós egy héten át Magyarországon forgat dokumentumfilmet a magyar kormány bevándorláspolitikájáról és az ország történelméről. Ennek keretében készült a magyar kormányfővel előre rögzített 15 perces interjú is – szemlézte a 24.hu.

Tovább

Orbán Viktor aktuális összeborulása – ismét sikerült egy “legjobb haverra” lelni!

Tucker  Carlson  a Trumpista Fox News egyik legfontosabb arca és politikai kommentátora  Budapestről  jelentkezett legújabb showjával. az előkészületek a legnagyobb titokban zajlottak, és csak  az augusztus 3-i  adást megelőző egy nappal hozták nyilvánosságra.

Tovább