Connect with us

Kerítésen túl

Mégis készül Putyin-interjú – Tucker Carlson már feni a mikrofonját

Megosztás

Megtörve a hírzárlatot és véget vetve a találgatásoknak Tucker Carlson közösségi oldalán jelentette be, hogy nem véletlenül látták szemfülesék korbászol Moszkvában, Vlagyimir Putyint ment mikrofonvégre kapni.

putyin
Megosztás

Megtörve a hírzárlatot és véget vetve a találgatásoknak Tucker Carlson közösségi oldalán jelentette be, hogy nem véletlenül látták szemfülesék korbászol Moszkvában, Vlagyimir Putyint ment mikrofonvégre kapni.

Versenyben Orbánnal: kinek vesznek nagyobb „nézettséget”….

Emlékeznek még, amikor Carlson Orbán Viktorral készített interjújának megtekintése elérte a 100 milliós nézettséget? Most könnyen lehet, hogy leszorul a dobogó felső fokáról, hiszen a még nála is nagyobb vad, Vlagyimir Putyin készül riportalanykodni vele és telkes mellszéllel várja a „keményebbnél keményebb kérdéseket”. Tucker Carlson amerikai politikai kommentátor, a republikánus jobboldal globális influenszere és megmondóembere Moszkvában van, amiről bizonyság gyanánt a Telegramon a Mash csatorna számolt be.

Mindent az emberek tájékoztatásáért….

Kedden maga Carlson jelentette be a Twitteren (X-en), hogy Vlagyimir Putyint meginterjúvolandó utazott oda. A szélsőséges tévés a feltöltött videóban elmondja, hogy hónapokig gondolkodtak a lehetőségen. Végül azért döntöttek az orosz diktátor meginterjúvolása mellett, mert újságíróként ez a feladatuk. Carlson szerint az amerikaiak nem kellően informáltak a háború kapcsán. Azt is kijelentette, hogy az angolszász országokban a sajtó hazudott a médiafogyasztóknak ennek vonatkozásában. Ezt követően – bár ezt ígéri –

nem azt sorolja fel a videóban, hogy miért döntöttek Putyin meginterjúvolása mellett, hanem azt, hogy az ő olvasatában mi történik a háborúban

-írta a gulyasagyumedia.hu.

Ezt figyúzzátok!

Carlson a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel az amerikai médiában készült interjúk számát is sokallja, főleg úgy, hogy a nyugati sajtó ezzel párhuzamosan nem beszélgetett Vlagyimir Putyinnal. Szerinte a Zelenszkijjel készült interjúk nem az újságíráshoz, hanem a propagandához sorolandók.

Carlson szerint helytelen, hogy Putyin hangját eddig nem ismerhették meg a nézők, nem tudhatták meg, hogy mik a céljai az orosz elnöknek.

A szélsőséges televíziós személyiség azt is kijelentette,

nem azért van Moszkvában, mert szereti Putyin, hanem mert szereti az Egyesült Államokat.

Tucker Carlson azt is hozzátette, hogy

ígéretet kapott rá Elon Musktól, az X (Twitter) tulajdonosától, hogy nem fogja letiltani a Putyin interjút, melyet hamarosan közzétesznek ezen a közösségi platformon.

varga-judit

Szerző