A leggazdagabb magyar arája fogta a 6 milliós táskáját, magára kapta a 700 ezres blúzát és kiugrott ebédelni! – ezt kapta lencsevégre a 444.hu fotósa

Bármelyikünkkel megeshet, hogy egy örömteli eseményt egy jónak ígérkező ebéddel ünneplünk meg kedvesünk társaságában. Miért ne tehetné ugyanezt a Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc páros is? Természetesen tehetik és nem is lenne hozzá semmi köze a köznek, ha….. Ezen a ponton dönthet úgy az olvasó, hogy faképnél hagyja a hírt és tovább lép, vagy belenéz pár kuriózumért.

Várkonyi Andrea újra beköltözik a nappalijába!

A minap még attól volt hangos a bulvármédia, hogy Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc felesége- cége kizárólag férje jóvoltából működik, nem lévén ugyanis más megrendelője. Ettől még lehetne értő a csapat -nem derül ki, hogy milyenek, hiszen nincs megmérettetés- és holmi beskatulyázás, irigység vezérelte rosszindulat állhatna a hír mögött, de az információk alapján ez nem így van.

Schilling Árpád keresetlen szavai az új Mészárosnéhoz, doktor Várkonyihoz

Milyen őrült szerencse, hogy pont akkor került elő a hírolvasóból lett Mészáros Lőrinc feleség, Várkonyi Andrea írói vénája, amikor feleségközeli állapotba került! Így kihagyhatta, hogy kiadó után kajtasson, hogy elutasítsák az első kézirattal házaló szőkeséget, hogy hitelt kelljen felvennie, mert csak magánkiadásban tudná párszáz példányban könyvesboltban látni, ami a bögyét nyomta. Hiába no, a mázli (?) nagy viccmester!

Bulvár Bubus: érdekli hol lesz az év esküvője? – A Mészáros-Várkonyi nász

Szőlővel benőtt domboldal, susogó nádasban vijjogó madarak, békakuruttyolás és párálló levendula- illatfelhő fogadja az év lakodalmának vendégeit. A Tihanyi-félszigeten, a belső tó melletti domboldalon áll a gasztrobár és rendezvényház, ahol a helyiek információi szerint a közeljövőben hivatalosan összeköti életét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea.