Ki akar önszántából billogot? Hát az, aki 2021 Magyarországán “elvtárs”, azaz “bajtárs” akar lenni!

Így azért egyszerűbb lesz az élet! Csak egy pillantás és rögtön tudni lehet, hogy kinek társa a baj, és ki az, aki megpróbál, boldogan élni és élni hagyni! Addig nincs gond, amíg magukat jelölik meg önszántukból a billoggal és nem a többieket, nem annyira jelentkezés alapján!

Tovább

De jó! Végre valami kormányoldalról, ami rosszat ígér: „megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!”

Ezen a verőfényes reggelen kell-e jobb hír annál, hogy egy újabb kormány-hű cuccba ölik a közpénzünket, ami a magyarok cirka felének deklaráltan rosszat akar? Jelige: békés, szép, nyugodt egymás mellett élés “Istennel, hazával, családdal.”

Tovább

Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány – Világ anti-Sorosistái egyesüljetek!

Néhány ex és jelenlegi HírTV-s és Földi László összefogott, hogy megfékezze végre a nemzetközi színtéren is a Soros-féle Open Society ­Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) rombolását-tombolását. A cél olyan komoly, amire valóban csak Magyarországról kiindulva lehet képes az önmagát védeni akaró ortodox konzervatív közösség. Komolyra fordítva a szót: kíváncsian várjuk, mire mennek!

Tovább