De jó! Végre valami kormányoldalról, ami rosszat ígér: „megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!”

Ezen a verőfényes reggelen kell-e jobb hír annál, hogy egy újabb kormány-hű cuccba ölik a közpénzünket, ami a magyarok cirka felének deklaráltan rosszat akar? Jelige: békés, szép, nyugodt egymás mellett élés „Istennel, hazával, családdal.”

„Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!…”

Ahogy arról beszámoltunk, néhány ex és jelenlegi HírTV-s és Földi László összefogott, hogy megfékezze végre nemzetközi színtéren is a Soros-féle Open Society ­Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) rombolását-tombolását. A cél olyan komoly, amire valóban csak Magyarországról kiindulva lehet képes az önmagát védeni akaró ortodox konzervatív közösség.

“Hiánypótló” alapítványt hozott létre Moys Zoltán író, rendező és Szakács Árpád újságíró, könyvkiadó alapította, amihez kuratóriumi tagként csatlakozott Szabó Anett és Földi-Kovács Andrea, Földi László (elnök), Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt. Honlapjuk szerint vallják,

“hogy a Teremtő törvényei alapján fennálló rendet, az örök értékeket, az egyetemes emberi kultúrát minden körülmények között védeni, őrizni, gyarapítani kell. A közösség, a család, a nemzet jelentik az élet alapjául szolgáló kötelékeket, mind egyéni, mind társadalmi szinten. Azért kibújt a szög a zsákból, a temérdek szenteskedés végén kibökik, hogy “mindez megvédhető legyen, támadunk.”

Mosóport, kozmetikumot, „védett társadalmat” tessék…. – MLM?

Trombitás Kristóf pacekba mondja az odakattintóknak, mi a „nemes” cél:

„Megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!

Sokan hallhattátok már, hogy létrejöttünk, számos médium tudósított rólunk, megvan már a honlapunk – egyre több nyelven –, illetve dinamikusan növekedik Facebook-oldalunk is. Hálózatot építünk, idehaza és külföldön is. Máris megvannak a támogatóink Amerikától Ausztráliáig és csak most kezdtük el. Elég volt abból, hogy csak a progresszió építkezhet ilyen módon! Mi a saját pályájukon győzzük le őket.

Nagyon kellemetlenek leszünk számukra, ennyit biztosan ígérhetek. Felhívások, publikációk és videók mellett komoly akcionalizmussal is jelentkezünk, amiért még jobban gyűlölni fognak minket a szembenállók. Ezt örömmel vesszük!

Remekül fogtok szórakozni, ha velünk tartotok, mindemellett a ti munkátokra és segítségetekre is szükségünk lesz.

Hiszen tudjátok, melyek az opciók: a nyílt társadalom ideológiája, felforgatókkal és hazaárulókkal vagy a védett társadalom, Istennel, hazával, családdal.”

(Forrás)

Szép célok, ámde ehhez rengeteg pénzre van szükség

Kevéssé hihető, hogy magánszemélyek adományaiért ácsingóznak, sokkal inkább a jól eleresztett cégek pénztárcáját célozhatták meg csakúgy, mint a TAO-pénz nyertesei. Ebből következik, hogy a függetlenségük a regnáló kormánytól üres szólamnak tűnik.

Hitvallásuk

A Védett Társadalom Alapítvány életigenlő, biztonságos, a hitüket, kultúrájukat és hagyományaikat szabadon megélő egyének, családok, közösségek és nemzetek sokszínűségére épít. Védelmet nyújt a fizikai, biológiai és erkölcsi határok felszámolására törekvő globalista szervezetekkel és ideológiákkal szemben.

Az alapítvány védi – a honlap szerint

  • az igazságosságon és észszerűségen alapuló jogrendet
  • az emberi méltóságot és életet, a fogantatástól a természetes halálig
  • a házasságon alapuló természetes családmodellt
  • a szülők jogát arra, hogy gyermekeiket erkölcsi meggyőződésüknek megfelelően oktathassák
  • a vallás és a lelkiismeret szabadságát
  • a szólás és meggyőződés szabadságát
  • az erkölcs, a kultúra és a nemzet identitását alkotó hagyományok folytonosságát
  • a teremtett világ értékeit és természeti kincseit

Hiszünk benne, hogy a hit és a szeretet erejével, a lélek tisztaságával és a hagyományban gyökerező szellemi tudással felvértezve képesek vagyunk diadalmaskodni az anyagelvű erők felett, akik egyre nyíltabban és erőszakosabban kívánják kiterjeszteni a gazdasági, információs és politikai hatalmon nyugvó uralmukat.

Ehhez képest Földi a Magyar Nemzetben“Támadunk!

“Hogy mindez megvédhető legyen, támadunk. Hálózatot építünk, hogy erőteljes ellenfelei lehessünk a már kiépült globalista hálózatnak. Mozgósítunk a nyílt társadalom eszméit agresszívan terjesztőkkel szemben. Nem tűrjük, hogy az „érzékenyítés” csapdájába csalják a kellő élettapasztalattal nem rendelkező fiatalokat. Demonstrációkat szervezünk és bebizonyítjuk, hogy a véleménynyilvánításhoz nem kell degenerált jelmezbe bújni. A Védett Társadalom Alapítvány tehát mindenkié, aki úgy érzi, a normalitás az egyetlen viszonyrendszer, amelyben divattól függetlenül, szabadon szeretné megélni politikai nézeteit.”

Tolerálnak, tűrnek…

harcot hirdetünk a normalitás alapértékeit tagadó Open Society ­Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) káros eszmeiségével és elfogadhatatlan gyakorlatával szemben. Mi, a társadalmakban élők többsége toleráljuk a keresztény vallástól eltérő, más vallást gyakorlók hitét és hitéletét. Tűrjük a nemiségben megjelenő másságot, az azonos neműek közötti intimitást. De nem toleráljuk és nem is tűrjük a perverzitás társadalmi elfogadottságát, mivel azt az egyének személyes tragédiájának tekintjük, mely nem lehet a normarendszer semmilyen eleme. Egyben üldözzük mindazon cselekedeteket, mely kiskorúak megrontására irányul akár szavakban, akár tettekben történjen is.

 

rossz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük