Sorting by

×

Az orbáni káderexpresszen – Vásárhelyi Mária szerint

A mindenki által jól ismert orbáni-káderképzés visszáságait elemzi Vásárhelyi Mária. Így összefoglalva, még riasztóbb, hogy hol élünk!

Évek óta jól látszik Orbán káder-politikája

Minden pozícióba a legsilányabb, legrosszabb jellemű, szakmailag felkészületlen, semmiféle presztízzsel nem rendelkező, tehetségtelen kádereket ülteti, akiknek egyszerűen nincs más választásuk, mint hogy vakon szolgálják jótevőjüket.

Akik pontosan tudják, hogy egyetlen más rendszerben sem jutnának semmire, nemhogy meghatározó szereplői legyenek bármilyen szakmának, hivatásrendnek. Akiket a környezetük nem becsül semmire, szakmai teljesítményük, presztízsük nincsen és a legtöbb esetben még zsarolhatók is.

Ők száz százalékig ki vannak szolgáltatva Orbánnak, nincs más választásuk, mint hogy utolsó csepp vérükig szolgálják a vezénylő tábornokot.

Ha véletlenül közéjük keveredett egy-egy szakmailag felkészült, becsületes ember (Holoda Attila, Aszódi Attila, Ángyán József stb.), aki megpróbált szakmai szempontokat érvényesíteni a munkája során, azt rövid idő alatt eltávolították. Ezért van az, hogy immár nincs egyetlen fideszes képviselő vagy káder sem, akinek betelik a pohár, aki kiszáll ebből a nemzetrontó, aljas, tolvaj maffiából. Mert nincs hova kiszállnia, mert egyikük sem fog megélni a tudásából és tehetségéből. Az ugyanis nincs nekik. Ezért van az országnak egy ennyire kontraszelektált, leamortizálódott, tehetségtelen, becstelen vezetőgárdája és ebbe ez az ország belerokkan.

Kapcsolódó

 

Vásárhelyi

átver

Egy hozzászólás itt: “Az orbáni káderexpresszen – Vásárhelyi Mária szerint

  • 2021.08.08 - 14:47
    Közvetlen hivatkozás

    Aljas egy hitler másolat, undoritó egy féreg, el kell tüntetni végre, elég volt egy ilyen elmebeteg hataloméhes patkányból

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.