Reszkess Google, jön a Védett Társadalom Alapítvány! – Tüntetnek a PS és Bencsik rehabilitálásáért és Bayer tiltásáról akkor még nem is tudtak

Két éve néhány ex és jelenlegi HírTV-s és Földi László összefogott, hogy megfékezze végre a nemzetközi színtéren is a Soros-féle Open Society ­Foundation (Nyílt Társadalom Alapítvány) rombolását-tombolását és bejelentették, hogy „..megalakult a Védett Társadalom Alapítvány és nagyon fájni fogunk!”.

Hívva érzik magukat, hát jönnek….

„Eltűnnek a hazafias és családpárti vélemények az online platformokról, ha nem állunk ki a Pesti Srácok mellett”

-címmel közleményt adtak ki. Azt írták, hogy

„a Védett Társadalom Alapítvány tiltakozik a Pesti TV YouTube-csatornájának törlése ellen és követeli, hogy a Google az eset kivizsgálásáig állítsa vissza a csatornát. Ennek hiányában hatóságilag kell ideiglenes intézkedéssel elrendelni a csatorna visszaállítását a törvénysértés kivizsgálásáig.”

Mentve a mélymagyar haza….

„Alapítványunk támogatásáról biztosítja a Pesti Srácok szerkesztőségét, kész jogi segítséget is nyújtani, egyúttal minden szimpatizánsunkat kérjük, vegyen részt pénteken 17 órakor a budapesti Google-székház előtti tüntetésen.

Ami 1848-ban a sajtószabadság, az 2023-ban a szabad online platform.

E platformok jelentősége nőni fog, a nemzeti oldal online visszaszorulását okozná, ha eltűrnénk a Pesti Srácok jogellenes cenzúrázását.”

… és még ez is….

„Ezt igazolja, hogy a YouTube már a Hír TV Sajtóklub műsorának videóját is törölte, mert Bencsik András abban jó hírként utalt egy LMBTQ-propaganda visszaszorítását célzó külföldi törvényre. Egy közéleti szereplőnek joga van véleményt nyilvánítani, szerinte hírértékkel bír-e, ha egy külföldi állam fellép az LMBTQ-lobbival szemben. Követeljük e videó visszaállítását is.”

Ez utóbbiról, ha valaki nem hallott volna: „hogy egyértelmű legyen: úgy tűnik a HírTV-ben azt a megoldást eszelték ki, hogy a melegeket „bubu”-ként emlegetik egy együvétartozós kacsintás kíséretében.

„Van egy jó hírem…”

– kezdett bele történetébe Bencsik András a Hír Tv beszélgetős műsorában, majd így folytatta:

„Ugandában a parlament egy LMBTQ-ellenes törvényt hozott, tehát a bubukat, ha összeházasodnak, kivégzik”.

Bencsik szerint erről az országról kellene példát vennünk:

„…a korábbiakhoz nem fogható választásként aposztrofálták 2021-ben Ugandában a megméretést, amelyen az 1986 óta hatalmon lévő Yoweri Museveni elnök a népszerű énekesből politikussá avanzsált Robert Kyagulanyi ellenzéki jelölttel került szembe. A 38 éves, művésznevén, Bobi Wine-ként ismert rivális a szavazatok 35 százalékát szerezte meg. Még akkor is komoly fegyverténynek számít az eredménye, ha a 76 éves Museveni a voksok 58,6 százalékát kapta.

A sötétség leple alatt lőfegyverrel fenyegetett választás volt ez

– summázta a helyzetet egy elemző, utalva a hadsereg jelenlétére és az internet lekapcsolására. A főváros, Kampala utcái a választás napján megteltek katonákkal, a levegőben helikopterek köröztek. Hosszú országlása alatt a marxista gerillavezérből eredetileg Uganda megmentőjévé változott Museveni zsinórban a hatodik elnökválasztását nyerte meg, de mivel a kelet-afrikai ország erős embereként makacsul ragaszkodik a hatalmához, egyre kevésbé teszi lehetővé a szabad voksolást.”

Friss felháborodni való érkezett!

Szerdán jött a „felettébb aggasztó” hír:

Elérhetetlenné vált Bayer Zsolt Facebook-oldala, amire a kormánypárti megafonos megmondóember, Trombitás Kristóf hívta fel a figyelmet a Twitteren: