Fónagy János a Momentum-elnöknek: jajj, de szorgalmas vagy. Ahelyett, hogy kapálnál b@szd meg….

Fónagy János, akit azért fizetünk, mint közszolga, mert jelenleg Ő a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, azzal indokolta minősíthetetlen stílusát, hogy „én egy öreg, modortalan ember vagyok, én káromkodok”. Mondta mindezt úgy, hogy pontosan tudta, szavait rögzíti a Telex kamerája, vagyis abban bízott, -és nem alaptalanul sajnos- hogy a Fidesz-tábort nem háborítja fel sem a stílus, sem a tartalom.

Keresztény, konzervatív, meg miegymás….

Ahogy arról beszámoltunk, a Momentum képviselői és Hadházy Ákos független parlamenti képviselő szerda reggel elbontották a Karmelita előtti, másfél éve felállított kordont, azt mondták azért, mert szerintük az a kormányzati propaganda gépezet és a sajtószabadság csorbításának szimbóluma. Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és ajándékba akarta adni neki azt a táblát, amin a képviselők követelései szerepelnek és ami miatt elbontották az Orbán Viktor hivatala előtti kordont.

„Tele van a tököm”

– mondta először Fónagy János, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, majd amikor észrevette Gelencsért, széles mosollyal köszönt neki, és a hogylétéről érdeklődött.

„Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg”

– mondta a fideszes képviselő a momentumosnak.

Háttér…

Ha valaki -érthető módon- nem követné Fónagy János politikai ténykedését, annak némi ízelítő: