Ez itt a kéz- és lábbilincsben elővezetett Schadl György fotójának helye – Tagadta bűnösségét -ahogy Völner Pál sem- és fotót sem engedett készíteni

Nem ismerte be a bűnösségét Völner Pál és Schadl György sem a Fővárosi Törvényszék előkészítő ülésén – írja a HVG. Schadlt kéz- és lábbilincsben vezették be a terembe, de nem engedélyezte, hogy felvételt készítsenek róla. Völner tagadta a bűnösségét és jelezte: tárgyalást akar.

Read more

Őrült egy világ ez, kis ország vagyunk, nekünk a gazemberekből is a reszli jutott

Ezt a „középhatalmi” maszlagot hagyjuk. Szánalmas. Már el is felejtettük. A Kedves Vezető mond ennél vadabbakat is, naponta ezer nagyobb marhaságot. Erre jó az országos királyi hírharsona. Lássuk éppen milyen állapotban van. Ezek amúgy mind ilyenek. Gondolom, valami fertőző vírus. Nem is csoda, a karmelitában ott egymás hegyén-hátán.

Read more

Napló Hungarikum 26. – Mindennapi kampányságok

Háború van már (csaknem közvetlenül) a szomszédságunkban, testvérnépek gyilkolják egymást cár atyuska kedvéért, de alighanem ők sem igazán tudják, hogy miért – és ez borzasztó. A naplóban ez a háború természetesen helyet követel magának, ámbár a Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártjának tagsága ezúttal is a hazai események megvitatására gyűlt össze a törzskocsmában.

Read more

Karácsony: az rendben van, ha bűnözőknek kiárusítják a Belvárost, de mindezt kivizsgálni már „jogszerűtlen”?!

A Fidesz józsefvárosi képviselőjelöltje által vezetett kormányhivatal, aki annak idején arra a „szakmai” álláspontra jutott, hogy felesleges idős embereken koronavírus-tesztet végezni, mielőtt visszaengednénk őket a kórházból az idősotthonokba, ismét bizonyította, hogy csupán egy kirakatintézménye a Fidesz-kormánynak – kezdte közösségi oldala bejegyzését Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere.

Read more

Napló Hungarikum 23. – Orbán Viktor privát valósága – Abcúg Európai Bíróság – Épül az ország – a Fidesznek építed!

A szervezeti szabályzat és pártelnöki tisztem szerint taggyűlésre invitáltam a Törvény Keretei Között Mérsékelten Haladók Pártjának tagságát, hogy véleményt cseréljünk fontos, aktuális közügyekről. Ámde a beltagság (egy fő, hitvesem) kerek-perec megtagadta a részvételt, és azt mondta, hogy a miniszterelnök úr pénteki (egyébként fölöttébb rekedtes) szónoklata immáron elérte a „00” színvonalat, az utókornak tökéletesen elegendő lesz, ha csupán a naplóban marad nyoma ennek az orbánviktori mesemondó matinénak.

Read more

Pin It on Pinterest