Amiről nem beszélünk, az nincs is? Varga Judit egyébként nagyon aktív Facebook-oldalán szó sem esik a Völner-botrányról

Hihetetlen de igaz, a magyar igazságügyi(?) miniszter, Varga Judit egyetlen szót sem ejt közössági oldalán a már az ő torkát is szorongató Völner-botrányról, ami elsöpörte a korrupciós ügyekkel gyanúsított államtitkárát.

Tovább

Juszt László: erre a Völner(Rogán-Orbán)-sztorira emlékeznek?

Bombaként robbant kedd reggel a Legfőbb Ügyészség közleménye, amely szerint Völner Pál képviselő és igazságügyi miniszterhelyettes mentelmi jogának felfüggesztését indítványozta Polt Péter legfőbb ügyész, a nyomozó főügyészség szerint ugyanis Völner a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökétől hosszabb időn keresztül rendszeresen, alkalmanként 2-5 millió forintot kapott, hogy cserébe elintézzen dolgokat.

Tovább

Volner és az Ő “alvó ügynökei”: vannak a Jobbikban „emberei”, akik készek kilépni a pártból, ha a nemzet érdeke azt kívánja

Ha a 2022-es választást a baloldal nyeri, a Jobbikkal együttműködve, egy-két mandátumot biztosan áthozunk, ezzel is megakadályozva a baloldal hatalomra jutását – véli Volner János, aki azt állítja, vannak a Jobbikban „emberei”, akik készek kilépni a pártból, ha a nemzet érdeke azt kívánja.

Tovább

Volner Jánost, a Volner párt elnökét hanyatvágta a megfelelési kényszer

Jogilag akarja meghekkelni az előválasztást a Volner-párt alapítója még májusban jelezte, hogy meghekkeli majd az előválasztást. Most azt mondta az ATV híradónak  nem ilyen a napokban történt informatikai jellegű támadásról beszélt a videóban és cáfolta, hogy ő hekkelte volna meg az előválasztást.

Tovább

Ismerje meg Eriket (Fülöp), Jánost (Volner) és Imrét (Ritter) – Ők papíron független képviselők, de nélkülük a mai szavazáson sem lett volna meg a Fidesz kétharmados többsége!

Nem kevesebbről szavaztak ma a “bátrak” és a még náluk is “bátrabb függetlennek mondottak”, mint, hogy több ezer milliárd közvagyonból válhasson alapítványi tulajdon, mely alapítványok élén Fidesz-potentátok trónolhassanak. A kétharmadhoz szüksége volt a regnálónak némi segítségre, amit készséggel biztosított néhány sehová nem tartozó.

Tovább

Frissítve a politikus közleményével! Volner a “szélbefútt” levélre fenyegetéssel válaszolt

Volner János volt Jobbik-alelnök elismerte, hogy találkozott májusban Magyar Györggyel és Herényi Károllyal, de azt cáfolja, hogy Fekete-Győr Andrással is leült volna. Belengette, ha a Jobbik-vezetés (konkrétan Sneider Tamásról beszélt) szivárogtat, tőle is várható, hogy nyilvánosságra hoz dolgokat.

Tovább