2019.04.23. Névnap: Béla

Csányi hirtelen-jött nyilatkozata (de miért? MIÉRT?) újraírta a K. Vezető, eddig jól felépített, piti kis sztoriját a repülő-mániájáról! 0 430

orban repul

Tudják! Ami nem öl meg, az megerősít! Kivéve a medvét. Mert az tuti megöl. De miért is jutott ez eszembe, annak a hírnek a hallatán, hogy az ország leggazdagabb (vagy nem. Szinte mindegy is.) embere, Csányi Sándor egyszer csak bejelenti, hogy a K. Vezető (Ja! A K-nál mindenki arra gondol, amire akar. Én a kedvesre gondolok. Mindig!) szóval az OTP-vezér váratlanul bejelenti, hogy a K. Vezető különben zsebből, kesbenszok’ fizetni az OTP-s örömrepcsizésekért?

Nnnna! Ezt nem láttuk jönni!

Miii? Most mi van? Kérdezte valaki, a drága Csányi urat? Kedves Csányi kartárs, mondja már a szép szájával, hogy utazgatott a K. Vezető az OTP gépén? Volt ilyen? Neem! Ami még fontosabb: Válaszolt valaki?… Na, jó! Álljunk meg egy elvtársi szóra! Deutsch Tamás, a Fidesz Brüsszelbe akkreditált porcukor-szakértője, menetrend szerint csobogott valami zagyvaságot. És? De valaki? VALAKI! Érdemben. Neem!


Rakott valaki lófejet – ez a szokás a filmbéli keresztapáéknál. – valamelyik OTP elé? Neem!

Valami keresztény-újságíró (Vicc volt! Durva tréfa! Haha!) befotózott Csányi úr szoknyája alá? Mert ez is szokás, de ez nem valami suttyó, perverz nyálcsorgató filmben, hanem Mordoréknál újabban, mélyen a vakond-szakkörben. Volt ilyen? Neem!

Orbán nem egészen egy óra alatt elrepkedte a teljes családi megtakarítást!

Esnek az OTP részvények?

A kormány bejelentette volna, hogy privatizálni fognak minden hárombetűs, ó-ra kezdődő és p-re végződő, a keményen dolgozó kisembereket…jut eszembe! Emlékeznek még a Rogán-féle, hányás-ízű propaganda-innovációra? Keményen dógozó’ kisember. Pfűűű, hogy az mekkorát bukott! Tóni azóta is olyan gányul néz ki, mint akit agyon(s)ütött a nap. Én mondom, pihenni kéne ennek a fiúnak. Pihenni. Sokat. Valami hűvös, árnyékos helyen.

…Szóval, hogy a keményen dolgozó kisembereket kiszipolyozó, O-val kezdődő hárombetűs magánbankokat államosítani akarná a plebejus kormány? Tudnak ilyet? Hogy hörög a teljes hiénahad? Mint Simicska és Spéder kegy-és fővesztésekor? Neem! Pedig régi, jól bevált húzás K. Vezetőéknél. Megvan? „Meg kell védeni a zembereket a szerencsejátékoktól!” Emlékeznek? Megvédték! A szentéletű parókakészítő Andy, első százmilliárdos kormányzati biznisze. Béke poraira.

De nincs ilyen. Nincs kánonban őrjöngés. Bayer is hallgat. A vár is.

Tudják mi van? Amit már a bárdok – Arany, vagy ki – is megénekeltek „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik”. Sunnyogás van. Döbbent, néma, kormányzati-keresztapai csend. Mert amit Csányi mondott, azt azért mondta, mert megteheti. És tudják ezt „ott” is. Tudják! Ami nem öl meg, az megerősít. Kivéve a medvét. Az megöl.

A medve jött, látott (de mennyi mindent látott!) most pedig derült égből konyhaszekrény: bedörmögött a K. Vezetőnek. Miheztartás végett. Hogy mindenki tudja, hol a helye. A nyálzó kormányzati hiénák meg farkukat maguk alá csapva, cidrizve hallgatnak. A medve az nem Simicska. A medve nem játék.


Deutsch Tamás: Orbán természetesen saját zsebből fizeti a magánrepülőzést

Mert Csányi hirtelen-jött nyilatkozata (de miért? MIÉRT?) újraírta a K. Vezető, eddig jól felépített, piti kis sztoriját a repülő-mániájáról.

Mert a repülő a K. Vezető nélkül nem szállt volna fel. Mert a kis huncut pocakos, nem ajándékba kapta az utazásokat, hanem súlyos tízmilliókat fizetett érte. (MIBŐL?)
Mert az ordas-hazug vagyonbevallása szerint a K. Vezetőnek nemhogy magánrepkedni nincs pénze, de a kamu vagyoni helyzetét tekintve még a Gundelben is legfeljebb a szociális menüből ehetne. Mert a medve nem játék!

A K. Vezető meg itt áll a nemzete előtt, talpig sza… talpig hazugságban. ÉRTIK? Tetőtől-talpig! A ganéban! Megint!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + 18 =

Legfrissebb cikkeink

Kisorsolta a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választáson a pártok listái milyen …

Orbán és Sargentini

Mindenhová delegált álhírszerzőink jelentése szerint Orbanisztán fejedelme két legyet akart ütni egy csapásra. Titokban még jobban eltávolodni az Európai Néppárttól …

Paks

Jávor Benedek, az MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje úgy véli, hogy a magyar kormány 2014-ben törvénysértő módon kötötte meg a paksi atomerőmű bővítéséről …

A Napszállta című filmjéért Nemes Jeles László vehette át a legjobb rendezőnek járó díjat a Pekingi Nemzetközi Filmfesztiválon – közölte …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Csányi hirtelen-jött nyilatkozata (de miért? MIÉRT?) újraírta a K. Vezető, eddig jól felépített, piti kis sztoriját a repülő-mániájáról!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/csanyi-hirtelen-jott-nyilatkozata-de-miert-miert-ujrairta-a-k-vezeto-eddig-jol-felepitett-piti-kis-sztorijat-a-repulo-maniajarol/