Csekkold, hogy a horoszkópod a listán van-e! Ennek a 3 csillagjegynek hamarosan nagy álma teljesül!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ki ne játszott volna még el a gondolattal, hogy egyik napról a másikra arra ébred, hogy a legtitkosabb vágyai egy csapásra valósággá válnak és arra ébred egy reggelen, hogy az élete fenekestől felfordul és pont olyanná lesz, ahogy azt kigondolta! A horoszkóp most megmutatja, hogy mely csillagjegyeknek nyílik erre a legnagyobb lehetősége a közeljövőben!

Oroszlán

A hangulatod olyan mostanában, mint egy igazi érzelmi hullámvasút, ennek ellenére már egy ideje érzed, hogy nagy változás következik az életedben. Egy nagy lehetőség kopogtat be az ajtódon munka formájában, amire most gondoltál utoljára, mégis megtörténik. Az elmúlt időszak igencsak stresszes volt neked, most viszont úgy tűnik, hogy eljött a megérdemelt jutalom!

… vasárnap pedig….

A mai napon, ékesen kiemelkedhet szorgalma által, s annak köszönhetően is, hogy, ellentétben sok más emberrel, ön, ha egy problémával találja magát szemben, addig kutat és gondolkodik, míg rá nem jön a megoldás nyitjára. Legyen továbbra is ilyen, kedves Oroszlán, hisz csakis így szerezhet komoly tapasztalatot, ami pedig a siker záloga!

…. a szerelem terén….

A mai napon, igen pozitív energiákkal telve kezdődhet a nap szerelmi téren, melyet, szerencsés esetben, sikerül is megtartania estig, aminek eredményeként, sokat fejlődhet, épülhet a kapcsolat ön és kiszemeltje, kedves között. Ne hagyja, hogy ma bármi is elrontsa ezt a jó tendenciát!

Mérleg

Érzelmes és romantikus csaj vagy, főleg ha a szerelemről van szó. Épp ezért már a kezdetektől biztos vagy benne, hogy mostani párod a nagy ő, hiszen ez a kapcsolat összehasonlíthatatlan az eddigiekhez képest. Arra viszont te sem számítasz, hogy pont a karantén és a veszélyhelyzet lesz az, aminek a hatására a pasid úgy dönt, hogy felteszi neked a nagy kérdést. Van ennél romantikusabb?

… vasárnap pedig….

Ma kifejezetten energikusnak és tettre késznek érezheti magát, kedves Mérleg, ami optimális körülményeket biztosít arra, hogy rendbe tegye maga körül a dolgokat, esetleg még olyan zugokat is, amelyekben régóta porosodnak bizonyos dolgok. Motiválja, milyen jó érzési is lesz majd, ha elmondhatja, minden rendben és makulátlanul tiszta ön körül! Jó munkát!

…. a szerelem terén….

Meglehet, hogy valaki észrevétlenül, vonzódik önhöz. Hogy kiderítse, ki a titkos hódoló, s milyen szándékai vannak, tartsa nyitva alaposan a szemét, s figyelmezzen a jelekre, mert ma nagy eséllyel, önként fogja lebuktatni magát az illető. Ki tudja! Talán még örül is neki, hogy pont őróla van szó!

<<< Olvasna más horoszkópot is? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest