Hoppál Péter ellenkultúrnagy bejelentése kipcsak mélytengeri halak telepítéséről… – Cseri László szerint Orbánia…..

Cseri László fotóművész barátunk több alkotásával találkozhatott már olvasónk cikkeink illusztrációjaként. A művész egyedi szemszögből, tele iróniával látja Orbánia drámai valóságát.

Az államalapítás ünnepének reggelén

harmincezer kipcsak mélytengeri halat telepített a Dunába a magyar kormány a Türk Tanács támogatásával, jelentette be Hoppál Péter ellenkultúrnagy. Hozzátette, ez kulturális értelemben is jelentős kezdeményezés, hiszen a halak világítanak, így éjjelenként ünnepi fényárban úszik majd el magyar nemzeti folyónkon a dinnyehéj.

A mélymagyar turul beszerzése egyre nehezebb

Készülök az augusztus 20-i Első Pécsi Turulmadársütő Fesztiválra. A mélymagyar turul beszerzése egyre nehezebb, a piacon jelenleg nagyobb mennyiségben csak a kevésbé szaftos kínai és a rágós dákoromán turulmadár található, nem árt tehát az óvatosság.

A felcsúti vasútállomáson fogadta Orbán Viktor a Fiatal Marslakók Szövetsége (FIMASZ) elnökét…

A felcsúti vasútállomáson fogadta Orbán Viktor a Fiatal Marslakók Szövetsége (FIMASZ) elnökét, akivel a békéről és a kölcsönös haderőcseréről tárgyalt. A FIMASZ elnöke – az első földönkívüli, aki hazánkba látogatott – hangsúlyozta, hogy sokra értékeli a marslakók és a keresztyén hun-türk-kipcsak népek megbonthatatlan barátságát, továbbá kiemelte, hogy az anya nő, az apa férfi, a Mars-szelet árát pedig nem szabad emelni.

Augusztus 20-ra orosz segítséggel korszerűsítették Budapest néhány középületét….

Seszták Miklós nemzeti hagymakupola-fejlesztési miniszter arról tájékoztatta a médiát, hogy a kupolák fedéséhez szükséges 6 tonna 24 karátos aranyat maga Putyin elnök biztosította saját keretéből.

Nem csupán a pápától kapott apostoli áldást 60. születésnapjára Semjén Zsolt, hanem Szent Istvántól is…

Szent István az MTI-nek elmondta: több mint ezer esztendeje nem áldott meg senkit, de most nem tudott magán uralkodni, úgy tört ki belőle az áldás, mint a láva a Fülöp-szigeteki Pinatubóból.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Ne maradj le a folytatásról!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.