Hoppál Péter ellenkultúrnagy bejelentése kipcsak mélytengeri halak telepítéséről… – Cseri László szerint Orbánia…..

Búcsúzik Szijjártó!

Első magyar NER-űrhajósként egy azeri űrhajóval a Nap túlsó, árnyékos oldalára repül, hogy ott kijelölje eljövendő hazánk, Új-Magyarország határait. Cél: ha majd a Nap vörös óriássá növekszik, akkor Új-Magyarország is sok ezerszeresére nő. Új-Magyarország erősödik!!!

Hoppál Péter hetero ellenkultúrnagy….

…… akkor ide a főispán iránymutatása szerint gyapotot és maniókát ültetünk, az árkon túl rizst és tarhonyát, a betakarítást végző jobbágyokat pedig pajzsos turulos díszítésű népnemzeti ruházattal kell ellátni. Értve vagyok?

Brit kutatók megtalálták a világ első fotóját

Álláspontjuk szerint a kép 1345 és 1411 között, egy keddi napon készülhetett Magyarországon, és a sötét középkort ábrázolja.

„Nix ugribugri!”

Augusztus 20-ra minden megyeszékhelyen felállítják a „Nix ugribugri!” című szoborkolosszust, amely 19 példányban készült a Türk Tanács anyagi és erkölcsi támogatásával. A 30 méter magas bronz alkotást 99,1% tisztaságú arany bevonattal látták el.

Fontos, hogy feszüljenek az izmok, táguljon a tüdő…

Idén már kétszer látták Orbán Viktort fapados géppel utazni, legutóbb pedig a miniszterelnök még egészségesebb repülési formát talált magának. Fontos, mondta, hogy feszüljenek az izmok, táguljon a tüdő.

Megvan Ádám és Éva!

A Magyarságkutató Intézet munkatársai ma reggel megtalálták a bibliai Ádám és Éva sírját a felcsúti édenkertben. A segítségül hívott brit és kipcsak kutatók azt is megállapították a sírban fellelt rovásírásos dokumentumok alapján, hogy Ádámnak vezetékneve is volt: Orbán.

Friss híreink!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük