Csillagjegy-ranglista: Ön hol áll a “pénzcsinálás” rangsorában?

Meglehet határozni a horoszkóp alapján, hogy mennyire lesz sikeres valaki az anyagi dolgokban? Az asztrológusok véleménye szerint, igen. Most megtudhatja, hogy születése pillanata mennyire és mely irányba befolyásolta életét. Ha nem pont így képzelte, ne adja fel, ne dőljön a kardjába, hiszen akaratereje változtathat a sorrenden!

12. hely: Nyilas

A leggazdagabb csillagjegyek közül az utolsó helyen a Nyilas áll, neki van elég pénze, de mindig hiányzik neki. A Nyilas nem tudja azt elviselni, hogy van nála gazdagabb és sikeresebb ember. Ha a Forbes rangsoron a hetedik helyen állna, a Nyilas akkor is elégedetlen lenne. A Nyilas jegyében született személyek csak akkor érnek el sikereket pénzügyekben, ha fejlődnek.

11. hely: Vízöntő

A Vízöntőnek nincs pénze egyszerűen azért mert nem is próbálkozik azt megkeresni, megteremteni. Nem szereti beosztani a pénzt, könnyebb neki egy olyan partnert keresni akinek sok pénze van és azzal boldogan él. A Vízöntő a sorsban bízik, mert az sohasem keseríti el. Azok a személyek akik a Vízöntő csillagjegyben születtek általában a saját szabályaik szerint élnek.

10. hely: Halak

A Halak a 10 helyen áll és ennek nagyon egyszerű oka van: nem tudnak pénzt keresni. Amikor az Univerzum tálcán ajánlja fel nekik a lehetőséget, ők ezt nem veszik észre vagy egyszerűen minden megszerzett pénzt elköltenek. A drága dolgok sok esetben fontosabbak a Halak számára mint a kenyér. Hogy miért? Ezt csak ők tudják.

fotó: pixabay

 

9. hely: Mérleg

A Mérleg meg van győződve arról, hogy nem azzal kell töltse az életét, hogy pénzt keressen, de ugyanakkor szeretne luxus körülmények között élni, de titkolja ezt. A Mérlegnek az alkotással kapcsolatos munkákban van sikere, ő próbálja meggyőzni a körülötte élő embereket, arról, hogy egy igazi művész szegény és éhes kellene legyen.

8. hely: Ikrek

Az Ikrek igazi professzionisták a pénzkeresésben. Akkor miért is vannak a 8-ik helyen? Azért mert ők nem tudják, hogyan költsék el a megkeresett pénzt. Amikor van pénzük akkor költenek mindenre, mert azt vallják, hogy ki tudja mi lesz holnap.

7. hely: Bika

A Bika jegyében született személyek minden adandó alkalomkor szeretnek panaszkodni, pedig van elég pénzük. A Bika számára a legfontosabb dolog a biztonság. Takarékoskodó, nem szereti a felesleges költekezést. A kiadásokra figyel, ezért van is pénze. Néha vágyik a luxusra, de csak akkor költ rá, ha nem veszélyezteti a család biztonságát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük