Csillagjegy-üzeneted érkezett, méghozzá nem a legfényesebb! – Neked pittyegett a telód?

Bak

Az ambícióiról híres Bak nem becsüli le a kitartó, szorgalmas, kemény munka és a tanulás értékét. Hosszú órákat, éjszakákat, sőt akár éveket képesek áldozni arra, hogy minél jobb lehessen abban, amit csinál. Számára a siker nemcsak az anyagiakban, hanem a saját magával való elégedettségben is mérhető.

…ami a pénteket illeti….

Valakinek, akit ön nagyon szeret, ezen a napon nagyon rossz hangulata van. Előfordulhat, hogy emiatt nem éppen a legjobb arcát fogja mutatni és önt, még ha akaratlanul is, de könnyedén megsértheti. Ennek ellenére próbáljon meg megértő és együtt érző lenni. Ha ismerőse goromba is, nem kell, hogy komolyan foglalkozzon vele, hisz csak a csalódottság beszél belőle, de pár nap múlva õ is rá fog jönni, hogy tiszteletlenül viselkedett önnel szemben és elnézést fog kérni magatartásáért. Addig is, ha teheti, legyen mellette és próbálja meg jobb kedvre deríteni.

Halak

A Halak csillagjegyet csöppet sem frusztrálja, amiért másoknak úgy tűnhet, ő az, aki semerre sem tart. Élvezettel próbálja ki magát az élet különböző területein, és hagyja, hogy magával sodorja őt az ár. Amikor valóban rátalál arra a területre, melyet a sajátjának érez, onnan már egyenes út vezet a sikerhez.

…ami a pénteket illeti….

A mai nap egy hirtelen vágy kerekedhet felül önön, amely változtatásra készteti önt, párkapcsolata, munkahelye, vagy épp az egész élete terén, kedves Halak. Vegyen akármilyen fordulatot is most az élete, próbáljon meg kitartani döntése mellett és ne fordítson hátat a jövőben esetleg felmerülő akadályok elött sem. Még ha bizonytalan is döntésében, higgye el, jót fog tenni a változás. Híres arról, hogy mindig megfontoltan cselekszik, ez most sincs másképp. Régóta érett magában ez a gondolat és végre eljött a pillanat, ami önt tettre késztette.

Forrás

FRISS!

2 of 2Next
Use your ← → (arrow) keys to browse