BulvárKiemelt hírek

Csillagjegyek, akiket minden főnök szeret – Nyugi, még 2 szundi és itt a hétvége!

Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz! - Nagy júliusi pénz-eső!

Tudom, szívesebben lennél már nyakig vízben a kedvenc strandodon, de fogadd el, hogy még csak csütörtök van és próbáld az adott szituból kihozni a legtöbbet. Te vagy a csapatépítők és az értekezletek sztárja is? Esélyes, hogy a csillagjegyedben van a szerencséd!

Bika

Két lábbal állsz a földön és a meetingeken is egyből kiszúrod, ha valaki megvalósíthatatlan ötletekkel próbálja meg lenyűgözni a felettesét.

Azonnal átlátsz mindent és struktúrában gondolkozol, a főnököd pedig imádja, hogy ha szabira megy, te akkor is egyben tartod a dolgokat.

Oroszlán

Lehet, hogy a magánéletben állandóan a középpontban akarsz szerepelni és ezért képes vagy drámai jeleneteket rendezni, de a melóban kizárólag a döbbenetes teljesítményeddel hívod fel magadra a figyelmet.

A főnököd pontosan tudja, hogy sosem késed le a határidőket és tőled várhatja a legütősebb prezentációkat is. Csak így tovább!

Kapcsolódó

Mérleg

Szinte taníthatnád is a szabadidő és a munkaidő közötti egyensúly kialakítását, mert annyira tökélyre fejlesztetted már.

Miközben mások extra túlórával hozzák be a lemaradásukat, te a szuper poririzálási képességeddel és todo listáiddal oldasz meg minden feladatot. Nem csoda, hogy a munkatársaid mellett már a boss is csodál.

Vízöntő

Extra feladat és új projektek kidolgozása? Te vagy az első, aki lecsap a melóra, mert nem a plusz munkát, hanem a tanulási lehetőséget látod meg benne. Lelkesedésed és motiváltságod a csapatodra is átragad és még a legrosszabb napján is képes vagy felpörgetni a többieket.

Egyszóval te vagy minden főnök álma!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás

 

csillagjegy

About Author

Szólj hozzá!