Csütörtöki horoszkóp: a Bika látványos sikerre, a Rák nagy szárnyalásra, az Oroszlán kifogyhatatlan enerigára számíthat

Bak

A Nap hamarosan elhagyja a jegyedet, ami azt jelenti, hogy még mindig van időd csinálni valamit, amit olyan nagyon szerettél volna az elmúlt hetekben, de amire ilyen-olyan okok miatt nem volt lehetőséged. Most vagy soha!

Határozatlanságra ébredtél, kedves Bak? Egy fontos kérdésben nehezen tudsz döntésre jutni?

Ma úgy tűnik, bármilyen szemszögből is próbálod megközelíteni a szíved nyomó dolgokat, valahogy sehogy nem akarsz velük dűlőre jutni. Próbáld meg figyelmedet elterelni egy kicsit a fejedben zakatoló kérdések elõl, s meglátod, ha nem koncentrálsz olyan erősen, egyszerre hipp-hopp meglesz a válasz kételyeidre.

Vízöntő

Egy új napév következik számodra hétfőtől, ami azt jelenti, hogy érdemes volna minden elvarratlan szálat elintézni, amit eddig nem tudtál. Ha nem sikerül befejezni egy feladatot, akkor pedig dobd félre és indulj tiszta lappal. A mai napi tevékenységeidben nagy inspirációs forrásként szolgálhat majd egy jó könyv, egy folyóirat, egy baráti beszélgetés, vagy az internet.

Mindennek folytán talán Te leszel már megint az egyetlen környezetedben, aki tudja majd, hogy miről beszélsz, így kissé elhatalmasodhat rajtad az elszigeteltség-érzés, kedves Vízöntő, de hát ez legyen a legnagyobb baj!

Hamarosan mindenkinek világos lesz minden, Te csak csináld, s vágj bele bátran a nagy műbe, vagy újításba!

Halak

Mindenkinek vannak gyengeségei, még egy Halaknak is és az elkövetkező hetekben a bakijaid annyira egyértelműek lesznek, hogy te sem tudod majd letagadni őket. De nem is kell. Ismerd el, becsüld meg és tanulj belőlük.

Kedves Halak, ma annyira jó nap vár rád, hogy öröm lesz reggel felkelni.

Tele leszel egész nap energiával és tenni akarással és ez sikerülni is fog. Minden jó sül el, amibe belefogsz, legyen az munka, otthoni teendő, vagy éppen egy kis romantika. A mai napodat teljes egészében kitölti az energia.

Forrás

időjárás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük