Még időben! Szerdai horoszkóp minden érdeklődőnek csillagjegye szerint!

Minden ember más. Az egy csillagjegyhez tartozók is, náluk persze sok a közös vonás, de ne feledjük: a horoszkópjuk ellenére azért valamennyien más és más személyiségek, emberek!

Kos

Ha szeretne változtatni valamin, akkor ne féljen kimondani a véleményét. Ne másoktól várja, hogy megoldják ön helyett a problémáit, mert azzal csak zavarba hozza őket. Ha nem mondja meg pontosan, hogy mit akar, akkor mások pont ugyanúgy bánnak majd önnel, mint korábban. Vegye körbe magát a szeretteivel és élvezze a velük töltött időt. Ha esetleg észreveszi, hogy a főnök hibázott valamiben, akkor azt ne a többiek előtt közölje vele, hanem négyszemközt.

Vegye komolyabban az egészségügyi problémáit, ugyanis később rosszabbodhat az állapota, ha nem foglalkozik vele.

Bika

Elkerülik a problémák. Ha a párkapcsolata korábban zátonyra futott volna, akkor se búslakodjon, mert egy sokkal jobb vár önre. Élvezze a gasztronómiai élményeket, amelyeket időről-időre alkalma lesz megtapasztalni.
Ma is kifejezetten jó lesz a hangulata.  Sokkal jobban mutatna az otthona, ha kicsit feldobná egy-két új berendezési tárggyal, már csak a karácsony közeledtével is! Menjen el vásárolni. tudja: maszk!

A szellemi-és a testi erőnlét szorosan összefügg egymással. Pihenjen eleget!

Ikrek

Mutassa meg mindenkinek, hogy mire képes és nyújtsa a maximumot. Észre fogja majd venni, hogy a környezetében lévőknek feltűnnek majd az erőfeszítései és, hogy megkettőzött erőbedobással dolgozik. Megeshet, hogy olyanok figyelmét is magára vonja majd, akik negatívan állnak önhöz, de ne foglalkozzon velük. Ha nagyon hiányzik egy esti program, próbálja meg rábeszélni magát, hogy az egy otthoni tévézés legyen! Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne.
Remek lehetősége lesz a pénzszerzésre és, hogy rendbe tegye az anyagi ügyeit. Ragadja meg ezt a kiváló lehetőséget, ne hagyja elillanni.

Talán úgy érzi, hogy tele van energiával. Ez azonban még nem ok arra, hogy teljesen kimerítse magát. Tartalékoljon energiát a közelgő ünnepekre is.

Rák

Ha utazásban gondolkodott az óév búcsúztatását ünneplendő és rengeteg melót rakott az előkészületekbe, ne érezze kidobott időtöltésnek. Lesz még szilveszter és akkor csak “le kell venni a polcról” a kész tervet és csomagolni.  Ne búsuljon, pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja. Jobban jár, ha nem vesz részt olyan tevékenységekben, amik komoly kockázattal járnak. Akkor se hanyagolja el a személyes higiéniáját, ha fáradt hozzá.

Egy nap még kieshet a “pikszisből”, ha több napig elhanyagolja magát, az semmi jóra nem vezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük