Csütörtöki horoszkóp: a Bika látványos sikerre, a Rák nagy szárnyalásra, az Oroszlán kifogyhatatlan enerigára számíthat

Mérleg

Oly sokat teszel másokért. Ideje, hogy magadért is tegyél végre. Az egyik legizgalmasabb időszakod következik, amelyben kreativitásod fokozódik és a szerelmi életed is nagyobb meglepetéseket tartogat. Ne kösd le magad nagyon munkával.

Ma ügyelj, hogy erőfeszítései,d s az önt körülvevőknek való segítsége teljesen elnyeljék energiáit.

Ennek megfelelõen, ma próbáld mindinkább kizárni a külvilágot anélkül, hogy az észrevennéd,  így nyugodt és egyszersmind ideális körülményeket biztosítva ahhoz, hogy nagy előrelépést tegyél egy, a számodra kiemelten fontos projekt esetében.

Skorpió

Addig semmi gond az érzelem kinyilvánítással, amíg nem ragadtatod el magad túlságosan. Hagyd, hogy a józan ész mondja ki az utolsó szót. Az érzelmi szektorodban történő kozmikus aktivitás arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy óvatos.

Kedves Skorpió, egy kicsit kikezdte a sok teendõ, s lehet egészsége is megsínylette a túlhajtottságot. Ma azonban vége a fáradtságnak.

Felbuzdulván kemény munkájád sikerein újult erővel vágsz bele minden eléd gördülõ lehetőségbe, melyek sikere már most biztosított. Azonban, hogy ne kerülj megint az elmúlt napok legyengült állapotába, próbáld meg helyesebben beosztani napirendedet, s szakíts egy kis idõt a pihenésre, regenerálódásra is.

Nyilas

Egész nap úton leszel, szóval próbáld meg a rég elmaradt feladataidat lezárni végre. Holnaptól már csökken a rád nehezedő nyomás, szóval még egy kis mókára is jut majd időd.

A mai nap, bármennyire legyen is feltöltődve, tele pozitív energiákkal, s úgy éreznéd, a világ tetején vagy, igyekezz azért takarékoskodni erőddel, mert, ha nem így teszel, akkor igen gyorsan veszíthetsz potenciádból, s hamarabb kimerülhetsz a szokásosnál.

Ha viszont jól osztod be idejét és energiáidat, akkor ma egy igazán kiegyensúlyozott és kifejezetten harmonikus napra számíthatsz, amikor is képes leszel bármivel megbirkózni. Legyen ez az Te napjod, kedves Nyilas!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük