BanánköztársaságKiemelt hírek

Hadházy: David Copperfield csak egy repülőt tüntetett el – a kanyarban sincs Tóth Csaba gyártelep-számához képest!

David Copperfield csak egy repülőt tüntetett el - a kanyarban sincs Tóth Csaba gyártelep-számához képest!
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Többször beszámoltunk már arról a csörte-lavináról, amit Zugló országgyűlési képviselőségért folytatott előválasztás-előtti meccsen folytat Tóth Csaba és Hadházy Ákos. Utóbbi kézzelfogható bizonyítékaira nehezen talál elfogadható választ az előbbi jelölt.

“Ezt a hatalmas gyártelepet és több emeletes irodaépületet sikerült zugló országgyűlési képviselőjéneknek eltüntetnie a vagyonnyilatkozatából

Ez az a gyártelep, amiről a képviselőúr a vitán először azt mondta, hogy nem tud róla semmit, aztán meg azt, hogy nem zuglói ügy, és beszéljünk inkább másról. Ugyanígy “nem tudott semmit” arról az alapítványról, amelyik pedig elvileg 111 millióval tartozik a cégének – kezdte közösségi oldala bejegyzését Hadházy Ákos.

David Copperfield csak egy repülőt tüntetett el, de az is nagyon trükkös és rafinált dolog.

Ha Ön szerint az ügy bonyolult és zavaros, akkor Önnek igaza van

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

De éppen ez a dolog lényege. Ha ugyanis az ember megvesz egy mai áron alsó hangon fél milliárdot érő gyárat, az egyszerű, de akkor néha meg kell mondani, hogy honnan volt rá a pénz. Ez csak akkor baj, ha az a pénz nem legális eredetű.

Itt viszont más történt. Időrendben….

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Szólj hozzá!