Kerítésen innenKiemelt hírek

Szubjektív tudósítás a Pécs-Pride-ról

pride
Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pécs belvárosa elsőként a vidéki települések közül, tegnap egy melegfelvonulásnak adott otthont. A Pécs-Pride  szívet melengető volt a toleráns városlakok számára és skandalumról beszéltek, az elutasító lelkületűek. Alább a Respublika tudósítását szemlézzük. 

Ez nem a kisebbség ügye, hanem a többségi szolidaritás bemutatásának lehetősége

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Szolid és színes tömeg hömpölygött szombat délután Pécs belvárosi utcáin. Különböző becslések szerint 2500–3000 fő vonulhatott békésen és derűsen kisebb és nagyobb szivárványszínű zászlókkal és arcfestéssel, néhányan ilyen lobogókba burkolózva, sokan ezt a táskájukat hozták el és egyéb kiegészítőkkel jelezték, akár csak csíkos karkötőjüket öltve magukra, hogy melegfelvonulásra jöttek. Tarka – vagy egyszínű, egyszerű ruhákban sétáltunk meg-megállva, néha éljenzés hangzott elölről, aminek apropóját a tüntetések logikája szerint nem tudtuk azonosítani. Sehol egy magamutogató félmeztelen, ízléstelenül vonagló transzvesztita. Még mutatóban sem. Nem voltam még Pride-on, de őket szokták kiemelni, illetve éppen arról írnak mások, hogy nagy a tülekedés akörül a néhány alak, csoport körül, akik így, ilyen erős karneváli külsőségekkel jelenítik meg magukat, mert amúgy nem róluk szól a felvonulás.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author

Comments (3)

 1. PáLoS TReND

  MAGYARORSZÁGOT SEM EGYKORON, SEM MOSTANSÁG…- HOLMI GÉN-SELEJT MEGMONDÓ-ÁLLAMOK GYÜLEVÉSZE, SZENVEDÉST HOZÓ GYARMATTARTÓ DEVIÁNS ÖRÖKÖSEIK NEM TUDJÁK ELTÁNTORÍTANI EURÓPA KÖZEPÉRŐL; – és NÉPÉT KITÉRÍTENI a JÓISTENBE VETETT HITÉBŐL!!!
  NEMKÜLÖNBEN IGENIS HALÁLVESZÉLYES a BUZI-PEDOFILOK INVÁZIÓJA VILÁGSZERTE!!!
  A Lattman nevű talmudista zsidó seggfej és ATV celeb kérdez: “Mi van akkor, ha én azt szeretném, hogy LMBTQ aktivisták magyarázzanak a szexről a gyerekeimnek?”
  “Na te barom: akkor meghívod őket a lakásodra, főzöl nekik kávét, te is felveszed a női rucidat, aztán ott magyarázhattok szegény gyerekeidnek…”

  We convert your children” (“Átváltoztatjuk a gyermekedet”) című daluk (amely a YouTube-on “Üzenet a meleg közösségtől” címmel elérhető) a következő strófával indul:

  You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.

  Magyarul: Azt hiszed, megrontjuk (erkölcstelenné tesszük, lezüllesztjük) a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem – ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.

  https://www.youtube.com/watch?v=FsNUvzKpi7g&t=5s

  A videóra a The American Conservative című hírportál hívta fel a figyelmet.

  A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i buzeránsok egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a velük szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – és el is távolítják azt az online felületekről.

  Dreher kitér arra is, hogy az “átváltoztatással” a szerzők a gyermekek gondolkodásának átváltoztatását akarják elérni, hogy gyermekeink “toleránsak és méltányosak” legyenek.

  Ettől függetlenül – és ezt maga Dreher is így véli – a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor eltávolította az LMBT-propagandát és agresszív fenevadjait, aktivistáit a gyermekek közeléből!!!
  A videó a “Pride-hónap” “tiszteletére” készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.

  (Mandiner nyomán)

  Ugyanakkor rájöttek a magamutogató gén-hordalékok, mekkora hibát követtek el és mindenhonnan töröltetni próbálják bizonyítóerejű videójukat, de nem fog menni…

  ÉSZBE-VÉSNI KÖTELEZŐ!!!
  “Ez az a teológia, amellyel a bűnözők meg akarják nyerni ifjúságunkat.

  Azt, hogy megfontoltan az ifjúság felé fordulnak, nemcsak bűnös cselekedeteik bizonyítják, hanem a bűnös szándékuk is.

  Ez a szándék a népközösség megsemmisítésére irányul.

  Egy homoszexuális tanító megronthat egy egész iskolát. Egy homoszexuális „ifjúsági szervezet vezére” megronthat egy egész, benne bízó nemzedéket. Egy homoszexuális „barátságos fickó, aki csupán szereti a fiatalembereket”, megronthatja egy egész megye ifjúságát.

  Ezek az emberek az állam ellen bűnöznek, és ilyenekként kell kezelni őket. Ők bűnözők, az állam ellenségei, mert éppen annyira cselekednek céltudatosan, mint vonzalmuk alapján. Állandóan hozzájuk hasonlók veszik körül őket, mihelyt vezető állásba kerülnek és a tőlük függő alárendeltek elöljáróivá válnak. Azután államot építenek az államban: egy titkos államot, amelynek érdekei ellenkeznek a nép érdekeivel, és amely ennélfogva az állam iránt ellenséges szervezetet alkot. Így a kör bezárul.

  Ők nem „szegény, beteg emberek”, akiket „kezelni” kell, hanem az állam ellenségei, akiket ártalmatlanná kell tenni!”

  (Forrás: harcunk.info, fordítás: Tudós-Takács János)

 2. […] A múlt hét végén megtartott első vidéki pride-ről mi is beszámoltunk: […]

Szólj hozzá!