Sorting by

×

Döbbenet a budapesti covid-osztályon! Össze-vissza szurkált egy kínai férfi egy nőt és egy biztonsági őrt!

Ha azt hisszük, hogy egy kórház covid-osztályán az egyetlen borzalom maga a vírus, úgy tűnik, tévedünk. Szombat este életveszélyesen megsebesítette betegtársát egy férfi a budapesti kórházban – számolt be róla az ORFK hivatalos honlapján.

Életveszélyben….

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy VI. kerületi kórházban egy sebészeti ollóval többször arcon és mellkason szúrt egy másik beteget egy COVID osztályon ápolt férfi 2021. március 13-án 17 óra körül.

A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A férfi kirohant az osztályról,

a biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei a kórház udvarán elfogták a 37 éves, kínai állampolgárságú támadót. Az intézkedő rendőrök egészségügyi védőfelszerelést viseltek. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja. ​

Forrás

Ha segítségre, támogatásra van szükséged a covid-terhes időben….

“Talán elsőre nehezen elképzelhető, hogyan is segíthet egy telefonbeszélgetés vagy levélváltás, de ha kicsit kutatsz az emlékezetedben, talán felrémlik olyan találkozás, egy olyan kérdés vagy gondolat, ami valamikor továbblendített, ötletet adott egy nehéz helyzetben… Hiszünk benne és nap, mint nap tapasztaljuk, hogy sokszor már az is sokat segít, ha valaki végighallgat, megért, lelkileg melléd áll. Vannak olyan helyzetek, például egy szakítás utáni szomorúság, egy kudarc, egy fontos személy elvesztése, amikor a helyzetnek nincs igazi megoldása, de könnyebb elviselni a terhét, ha megosztod a fájdalmadat, ha valaki együtt érez veled, elismeri a sok negatív érzésed jogosságát.

Fordulhatsz hozzánk akkor is,

ha olyan problémával szembesültél, amit nem tudsz egyedül megoldani, például, ha aggódsz egy társadért, ha téged bántanak vagy bármilyen veszélyben vagy. Ezekben az esetekben, a megértésünkön, kérdéseinken túl, szívesen adunk konkrét információkat arról, hogy hova fordulhatsz, milyen jogaiddal élhetsz, kitől kaphatsz személyes támogatást. Ha szeretnéd, szívesen szervezünk neked konkrét segítséget is.” (Kék vonal)

 

covid kék vonal
illusztráció: V.K.
átver

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

2 hozzászólás

 • 2021.03.14 - 07:08
  Közvetlen hivatkozás

  Ha valaki covidosan kepes szerezni egy sebeszeti ollot (! sic ! HOGYAN?) , akkor vagy nem covidos, vagy egyaltalan nem beteg. Miota van biztonsagi or egy covid osztalyon? Hat nem a katonasag van ott? Sajnalom mindket szegeny sertettet: gyogyuljanak meg minel elobb!

  Válasz
 • 2021.03.14 - 10:50
  Közvetlen hivatkozás

  Valami nem oké ezzel a cikkel, sajnálom a sértettet, de valami előzménynek kellett történnie, ahogy ismerem a magyarokat biztos vagyok benne hogy a kinaira tücsköt bogarat mondtak,és megvádolták , hogy ök a hibásak a covid miatt, nem kell itélni mielött nem tudjuk az előzményeket, a gyülöletet a szemét kormény és OV szitja és itt a következénye ////

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.