Sorting by

×

Dr. Czeglédy is kiborult amiatt, amit a szombathelyi kormányhivatal művel a polgármester által létrehozott oltópontok ellehetetlenítéséért

Budapest után Szombathelynek is beakasztott a kormány azért, mert a városvezetés felajánlotta a segítségét néhány oltópont felállításával a járvány elleni küzdelemben. Így reagált a történtekre dr. Czeglédy Csaba, aki maga is évek óta a kormány célkeresztjében áll.

Így esett az eset

Történt, hogy a szombathelyi – egyébként balodali – városvezetés a háziorvosok kezdeményezésére, egészségügyi szakemberek bevonásával kialakított 16 új oltópontot a városban a tömeges oltás segítése érdekében. A háziorvosok és munkatársaik amellett hogy kapnak nagy területű ingatlanokat sok parkolóhellyel használatba, munkájukat – adminisztráció, szervezés – még 140 önkormányzati dolgozó is segíti. Illetve segítené, csakhogy a megyei kormányhivatal nyilván politikai utasításra nem hajlandó engedélyezni a 16 új oltópont használatát, a kormánymegbízott két napja még csak a telefont sem veszi fel, hiába hívja a polgármester.
A városvezető kifakadt, amire így reagált a kormányhivatal, azaz egy kormányzati szerv:

“Szombathely polgármestere a baloldali pártok oltásellenes kampányának részeként zavart próbál kelteni az oltásokkal kapcsolatban.”

Beszállt a buliba a kormánypárti megyei napilap is

“Valós segítségnyújtás helyett baloldali hangulatkeltés” című cikkel védte a kormányhivatalt és támadta a városvezetést. A megyei napilap főszerkesztője még ezt a kérdést is megfogalmazta nyilvánosan:

“Kitől kapott arra felhatalmazást a polgármester, hogy oltópontokat alakítson ki?”

Értek mindent: a szombathelyiek érdekében 16 új oltópontot kialakító balodali városvezetés oltásellenes, és mindent csak a politikai marketing érdekében tesz.

(A megyei újság említett cikke itt olvasható.)

Előzmény

 

demeter
illusztráció: V.K.
átver

4 hozzászólás

 • 2021.03.13 - 12:02
  Közvetlen hivatkozás

  Ezeket a mocskos fidesz szemeteket ki kell söpörni, nem a népért vannak, hanem csak az anyagi elönyükért (lásd Kinai vakcina) mikor kel fel már ez a nép, ennyire hülye agyhalott sok fidesz hivő??? Sajnos még mindig hisznek ezeknek a hazug OV csótányoknak,,,,,,

  Válasz
 • 2021.03.13 - 12:53
  Közvetlen hivatkozás

  Persze hogy nem engedik,hogy ellenzéki önkormányzatok segítsenek az oltások lebonyolításában. Így a “dicsfényből” még a végén orbánon kívül másra is vetül egy adag. Ahogy lehetett olvasni az első hullám idején,hogy ádert se engedik megszólalni,nyilatkozni,mert orbán egyedül akarja learatni a babérokat. Így viszont az összes töketlenkedés,kavarodás,oltási terv hiánya, a teszetosza nyilatkozatok, ez a sok “dicsőség”mind-mind orbánt illeti,hiszen ezért kellett neki a teljes felhatalmazás. Ami ebben a legszomorúbb,hogy a fidesz balf@szságába emberek fognak belehalni,nemkevesen,csupán azért,mert derogál nekik elfogadni az ellenzék segítségét.

  Válasz
 • 2021.03.13 - 14:21
  Közvetlen hivatkozás

  NEVETSÉGES a kabinet hozzáállása, hiszen, miért is nem lehet az oltást átadni a helyieknek, mert a propaganda gépezet nem járul hozzá? Viszont ugye azt nem kell hangsúlyoznom, hogy minél kevesebb ember oltunk be annál nagyobb az esélye az emberek elhalálozásának. Tehát nem ésszerű a halasztása.

  Válasz
 • Visszajelzés: Emlékezzen erre a napra minden szombathelyi, ha a választófülkébe lép! - körzeti orvosok kérik a kormányt: hagyja, hogy segíthessenek - Városi Kurír

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.