BulvárKiemelt hírekKoronavírus

Dr. Szlávik, Győrfi és Dr. Papp 368 ezerért/óra tart ismeretterjesztő előadást a Covid-19-ről – és ki szervezi? Olvassa…..

szlavik-gyorfi-papp

Még mondja valaki, hogy a Covid-19-nek nincs meglovagolható oldala! Egy magyar vállalkozás úgy döntött, hogy szakmájukban “jó nevek” részvételével végig haknizza az ország településeit és “ismeretterjeszt”. No nem csupa szívjóságból, hisz valamiből meg kell élni!

“R. Kárpáti Péter és csapata”

“Tisztelt Polgármester Asszony/Úr! Elnézését kérem, ha levelemmel zavarom, ám egy olyan – járványhelyzet tekintetében rendhagyó – előadásra hívom fel figyelmét, mely XXX lakosságának hiteles tájékoztatásában fontos lehet! A hírek közötti eligazodásban nagy segítség lehet Dr. Szlávik János, infektológus főorvos, az Operatív Törzs tagjának előadása!“

Így kezdődik az az “R. Kárpáti Péter és csapata” aláírással elküldött levél, amivel az utóbbi időben több magyar település első emberét megkeresték.

Egy Pest megyei polgármester a 444-nek elmesélte:

miután megkapta a levelet, érdekesnek találta a lehetőséget, hogy személyesen a védekezés egyik arca, az Operatív Törzs tagja, a Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet osztályvezető főorvosa tájékoztassa a járványról a települése lakosságát, így megkérte a művelődési ház vezetőjét, hogy szervezzék le a dolgot.

Szlávik doktort a sorozatkedvelők láthatták a Jóban, rosszban egyik epizódjában is.

A meglepetés….

“Minden, amit a Covid 19 vírusról tudni lehet. A legfrissebb információkkal, kutatási tapasztalatokkal, eredményekkel. A védekezés fontosságáról. Az egyórás előadáson a vezető infektológus főorvost a közönség is kérdezheti!”

A polgármester akkor lepődött csak meg, amikor megtudta a részleteket:

Szlávik egyórás előadása, a Barátok Közt egykori színésze, R. Kárpáti Péter műsorvezetésével 290 ezer forint plusz áfába, vagyis 368 ezer 300 forintba kerül.

Hogy a fenti összegen miként osztoznak a résztvevők, az persze üzleti titok.

Van mááááásik!

A produkció leegyeztetése közben kiderült, hogy Szláviknak november elejéig betelt a koncertnaptára, de az előadást szervező RebekArt nevű cég képviselőjének erre is volt megoldásai javaslata:

ha a megrendelő település korábban szeretne vírusügyi előadást, akkor ugyanebben a témában, ugyanakkora összegért választhatja Győrfi Pált, a mentőszolgálat szóvivőjét, a vírus elleni állami védekezés fő reklámarcát:

vagy Papp Lajos szívsebész professzort:

A RebekArt a legkülönbözőbb témákban szervez haknielőadásokat. Az ügynökség “arca” egyértelműen R. Kárpáti Péter.

A portálnak nyilatkozó polgármestert meghökkentette, hogy egy, a vírus elleni védekezést irányító állami alkalmazott ilyen formában csinál pénzt a munkájából.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Forrás: 444.hu

 

szfe

About Author

Comments (1)

  1. […] mondja valaki, hogy a Covid-19-nek nincs meglovagolható oldala! Egy magyar vállalkozás úgy döntött, hogy szakmájukban “jó nevek” részvételével végig haknizza az ország […]

Szólj hozzá!