Dr. Papp Lajos, a világhírű magyar szívsebész és excentrikus tudós különleges és különös elméleteivel már sokszor került  az érdeklődés középpontjába. Most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy állítja, milliók halnak meg feleslegesen, hiszen   a szívbetegségek nem azért alakulnak ki, amit az orvosok mondanak.
[mnky_ads id=”3427″]

Dr. Papp: A dohányzás se kutya, de messze nem a legkártékonyabb

A cigarettával – szerinte – nyugodtan ölje magát, aki úgy dönt, de sok dolog van, amiről, mivel nem tudnak, önhibájukon kívül károsítják egészségüket – tudatja egy magyar honlap

“Mi orvosok a sok képzés, a hatalmas tudás felhalmozódása és a hatalom miatt gyakran meglehetősen nagy egóval rendelkezünk, ami nagyon megnehezíti, hogy bevalljuk, ha tévedünk.”

Magyarázatul hozzáteszi:

Katt a cikk folytatásáért.

[mnky_ads id=”3427″]

1 hozzászólás

  1. Ez az ember a “különös” elméletével majdnem megölt, mert először elhittem ami itt le van írva és cukorbetegként nem mertem szedni a koleszterin csökkentő sztatint amit felírtak.
    Kezdett féloldalassá válni az arcom, az agyi keringési zavar jeleit mutatva, közben majdnem megvakultam az egyre súlyosabbá váló retina ödéma és ideg károsodás miatt. Szívbillentyű meszesedést állapított meg nálam a kardiológus és akkor a “közeljövőben” elvégzendő műbillntyű beültetést prognosztizált. A lábam ujjainál is már alig érezem az érintést.
    Mindenféle megoldást próbáltam a halolajtól az intenzív testmozgásig, de ahol a leginkább zavart, a szemem egyre rosszabb lett az orvos szerint. kisebb vonalakban kiesett már a látótérből egy pontnyi vékony vonalnyi rész és sötétebben látó foltok jelentek meg és folyamatosan növekedtek Három havonta jártam a szemklinikára és mondta az orvos, hogy kellene lézerrel kezelni már a retinát. Azt is mondta, hogy ez a tapasztalata szerint soha nem jön rendbe, csak rosszabb lesz. A kardiológián is folyamatosan megerősítették a szívbillentyű problémát.

    Aztán gondoltam egyet és mégis rávettem magam a sztatin szedésére, hogy ezt még kipróbálom, bármit is állítsanak róla. inkább haljak bele egy gyógyító próbálkozásba, mint a tehetetlenségbe.
    Tisztában voltam vele, ha ez a cukorbetegség szövődménye így romlik tovább, akkor hamarosan kapok egy szívinfarktust, de a sztrók is már esélyes volt a féloldalasan nyíló szem miatt is, ami romló agyi keringést jelzett. Sőt időnként a látóteremből is 5 percekre néha kiesett egy féloldalas terület, ahol addig semmit nem láttam, majd visszatért a látás oda is.
    Erről tudtam, hogy a sztók első jelei közé tartozik, de nem mertem szedni a sztatint, mert a híres szívsebész professzor sajátos elmélete szerint az ezen nem segít, sőt ártalmas, szerinte.

    Aztán végül mégis rávettem magam és akkor már bántam, hogy nem előbb kezdtem el szedni.
    A látóterem napról napra egyre inkább kitisztult és egyre kisebbre húzódtak össze a sötétebben látó területek. Mára már eltűntek teljesen.

    A lábam ujjaiban egyre jobban kezdtem érezni, amikor hozzá ér valami.

    A szemem féloldalas nyitása is megszűnt, ma már teljesen egyformára nyitom.

    A kardiológián kb kettő év múlva meglepetten mondta az orvos, hogy “magának korábban meg volt vastagodva a billentyűje.. mert most nincs, már normális vastagságú!”

    A javulásból kb három hónap után úgy látszott, hogy teljesen rendbe jött minden korábbi tünetem. Azóta már több mint három év eltelt és a szem teljesen rendbe jött, amióta szedem a koleszterin csökkentő sztatint. Nincs is azóta gondom semmivel. Persze nyilván azóta is szedem az Atorva-sztatint, sőt már a legelején, amikor észre vettem, hogy nagyon sokat segít ez a gyógyszer, akkor kértem, hogy írjon fel az orvos a korábbi 40 mg helyett 80-ast és azóta így szedem. Nem is jött vissza semmi a korábbi problémák közül. Nem is jártam már három éve a szemészeten, de tudom miből lehet látni, ha bármi nincs rendben, de most minden ok amióta szedem a sztatint ! 🙂

    Szóval vigyázni kell az ilyen idős, kissé misztifikálódott tudósokkal, akinél a “nagy táltos” imázs inkább megmutatkozik mint a valamikori orvos képessége, mert ha nem próbálom meg ezek ellenére szedni a sztatint, akkor lehet, hogy már nem élnék, vagy ha igen, akkor a saját ürülékemben forgatnának bénán, ha még nem, akkor hamarosan így lenne. Ettől óvott meg a sztatin, amit annyira elmarasztal ez a valamikori doktor, a mostani nagy fehér táltos! a magyar nagy varázsló, aki majdnem megölt ezekkel a most itt is közölt, korábban is hangoztatott állításaival !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét