BulvárCsillagjegyek

Egészség-horoszkóp, mert ma az egészsége a tét

horoszkóp

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Ez a horoszkóp különös tekintettel figyeli az egészségedet, nem árt tehát komolyan venni amit ír.

Kos

Úgy érezheted, hogy valami, aminek a megszállottja vagy nem hoz gyümölcsöt olyan gyorsan, mint ahogy azt elképzelted. Attól, hogy nem tapasztalsz azonnali eredményt, még nem jelenti azt, hogy nem is fog bekövetkezni. Lassulj le egy kicsit és várj, ne menjen a sietség az egészséged rovására, int a horoszkóp.

Bika

Igazán bebetonozott elképzeléseid vannak arról, hogy a szerelemnek és a párkapcsolatoknak hogyan kellene kinézniük, de talán most, hogy az őszifáradtság kerülget, itt lenne az ideje egy új perspektívából tekinteni rájuk. Néha a dolgok olyan módon történnek, ahogy a legkevésbé számítasz rájuk.

Ikrek

Elég nehéz lesz ma helyén kezelned a feszült szituációkat, minthogy úgy érzed, minden egyszerre szakad rád. Habár rengeteg teendőd akad, az lenne a legjobb, ha egyszerre csak eggyel foglalkoznál és így haladnál tovább.

Nem kell kiborulni!

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Valaki megpróbál a mai napon kihozni a sodrodból és elhitetni veled, hogy nem felelsz meg egy elvárásnak. Nem szabad hagynod ennek az embernek, hogy kivegyen az energiádból, mert ma különösen könnyen roppansz össze. Ebben az értelemben ideje megszabni bizonyos határokat – int a horoszkóp.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author