Bulvár

Nagy falevél-teszt – Válassz egyet és megmondjuk ki vagy

falevél

Vess egy pillantást a fenti falevelekre, ne gondolkozz sokat, válaszd ki azt a levelet, amelyik a legszimpatikusabb számodra. Hagyd, hogy a szíved döntsön! Majd olvasd el, hogy a választásod alapján mi vár rád még 2022. előttünk álló részében.

1. Itt az ideje, hogy egy kicsit a jövőd felé tekints, túl sokat foglalkozol a múlttal

Végre eltemethetnéd már a negatív történéseket, koncentrálj a jelenre, és tervezd meg a szebb jövődet. Nézz mélyen a falevélre, majd “befelé+, és megtudod, hogy mi az, amire a leginkább szükséged van.

2. Koncentrálj a szakmai életedre egy kicsit jobban

Egy olyan időszak vár rád, amikor előrelépés, vagy változás történik a karrieredben. Kezdetben egy kicsit felgyorsulnak az események, de minderre szükség van, ha el szeretnéd érni a célod.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

3. Elérkezett az idő, a falevél szerint is, hogy változtass az érzelmi életeden.

Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, mindenképp változás vár rád. Ne hallgass arra, hogy mit mondanak az emberek körülötted, csupán a szívedre figyelj.

Érdemes néha a karmáddal is foglalkozni.

4. Kreatív időszak vár rád, ami egy kicsit ki fog mozdítani a komfortzónádból

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Bízz egy kicsit jobban magadba, sokkal erősebb vagy, mint ahogy eddig gondoltad. Nagyon kreatív és leleményes vagy, bármilyen helyzetben fel tudod találni magad.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author