Kerítésen innenBulvárCsillagjegyek

Csillagjegy szemle! – Ma egy nagyon zaklatott nap elé nézel

Heti kedd, avagy ezt üzenik mára a csillagok!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra. Most éppen mit ígér, vagy mivel fenyeget csillagjegyed.

Kos

Nehéz helyzetben vagy, hiszen kétféleképpen látsz egy helyzetet – ahogy a valóságban van, és ahogyan szeretnéd, hogy legyen. Miközben semmi baj nincs az álmodozással, azt se felejtsd el, hogy azért ne ragadj a fantáziavilágodban, mert félsz szembenézni az igazsággal.

Bika

Ha egyedülálló vagy, akkor meglesz csillagjegyed esélye arra, hogy találkozz valakivel, aki megdobogtatja a szíved, és akitől megremeg a lábad. Azért adj időt magadnak, hogy rájöjj, vajon tényleg ő-e az igazi. Ugyanehhez a témához kapcsolódóan, nem gondolod úgy, hogy a szerelemmel kapcsolatos elvárásaid kicsit irreálisak?

Ikrek

Ha a céljaid eléréséről van szó, talán nem fogod elérni őket úgy, ahogy tervezted, hiszen még mindig ragaszkodsz a múlthoz vagy próbálsz túlságosan is megfelelni másoknak. Ideje, hogy a saját érdekedben megszegj néhány szabályt.

Ez is érdekelhet

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A csillagjegyed szerint, van egy kreatív ötleted vagy elképzelésed, amit szeretnél valóra váltani, ám kissé homályos még, hogy hogyan is kezdj hozzá. Mielőtt megindulnál az úton, érdemes volna egy tapasztaltabb ismerős véleményét és tanácsát kikérni.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author