Sokan fognak ma Budapesten Önök ellen hangosan és némán tüntetni.
Én – biciklis és gyalogos otthonmaradó magyar nyugdíjas – a mai napon arra kérem Önöket, hogy ne az én nevemben tárgyaljanak a fejem fölött a török-magyar kapcsolatokról és a szíriai kurdokról!

Továbbá!

Én az ártatlan háborús áldozatok oldalán állok csendben, nem tudom, hogy mi történik Szíriában, elborzadva nézem a pusztítást. Ma, ahogyan korábban is, tehetetlenül próbálom megvédeni magamat tisztelt Diktátor Uraimék tárgyalásainak kiszámíthatatlan következményeitől. Én és a hozzám hasonló emberek aggódva figyeljük Önöket. Mi itt Magyarországon nem kívánunk a kurdok sorsára jutni. Együttérzünk velük.

Mi itthon próbáljuk megvédeni magunkat és elnéptelenedő településeinket. Nem szeretnénk a migránsáradattal való riogatás és zsarolás áldozatai lenni sem.
Mi nem adjuk a nevünket semmiféle háborúhoz, nekünk nem fűződik érdekünk ahhoz, hogy holnap a magyarok használt tankokat vegyenek a törököktől, és mi nem szeretnénk virágzó gazdasági kapcsolatokat építeni más türk kényurakkal sem.

Mi – Macaristan (Magyarország) lakói – csak mostanában értesültünk arról, hogy sokunkban kipcsak vér csordogál. De ettől mi még nem érezzük szükségét annak, hogy kipcsak autokratákkal rokonságba keveredjünk, és nevünkben velük üzleteljenek újdonsült türk tudatú vagy kipcsak érzelmű üzletkötőink. Mi itt békében szeretnénk élni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét