Egy különleges horoszkóp, egyenesen az angyaloktól

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Talán te is régóta cipelsz sérüléseket, fájdalmas sebeket magadban. Az angyalok szerint a múlt és a keserűség akadályoz a jelen és a jövőbeni céljaid megvalósításában. Most talán végleg megszabadulhatsz a múltban ért bánattól, megbocsáthatsz, így új és sokkal boldogabb életet kezdhetsz. A horoszkópból az is kiderül, melyik angyal segítségét kérheted ehhez.

Kos

Azrael arkangyal segít begyógyítani a múlt sebeit. Mindegy, ki bántott a múltban, a fájdalmat átadhatod Azrael arkangyalnak, és megkérheted őt, hogy ezt az érzést cserélje gyógyító angyali szeretetre. Ha a múltad sérelmeit meggyógyítja Azrael arkangyal, megváltozhat a jelened és a jövőd is.

Bika

Nem vagy benne biztos, kinek mit mondhatsz el, és nem vagy benne biztos, kik azok, akik őszintén drukkolnak neked. Raziel arkangyal segít felismerni, kik a valódi támogatóid, és abban is segít, hogy most mindenkinek annyit mondj, amennyit tudnia kell. Állítja a horoszkóp.

Ikrek

Régóta nyomaszt egy probléma, és arra vágysz, hogy fellélegezhess végre. Rafael arkangyal lesz az a héten, aki segít meggyógyítani ezt a problémát – akkor is, ha nem betegségről van szó. Rafael arkangyal minden helyzetbe gyógyulást, javulást, pozitív változásokat hoz, ha kéred tőle.

Rák

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Szeretnél lezárni egy korszakot, szeretnél kilépni egy helyzetből, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jeremiel arkangyal, az összegzések szakértője segít neked, hogy felismerd, melyek azok a helyzetek, amelyeket valóban érdemes lezárnod, és melyek azok, amelyeknek érdemes új esélyt adni.

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 thoughts on “Egy különleges horoszkóp, egyenesen az angyaloktól

  • 2021.10.11 at 20:47
    Permalink

    Szeretném ha a párom velem marade egy eletre és ő is úgy suetetne a hogy én szeretem őt

  • 2021.10.11 at 20:50
    Permalink

    Szeretném ha a párom velem marade egy eletre nagyon szeretem de ő nem ő el akar hagyni szeretném ha az angyalok segitene nek nekem hogy vissza kapja őt és szeresen úgy mind én szeretem őt a neve Ottó ruszo született 1972.11.27 én 1974.7.8 szeretném ha segitene nek az angyalok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.