Egy különleges horoszkóp, egyenesen az angyaloktól

Talán te is régóta cipelsz sérüléseket, fájdalmas sebeket magadban. Az angyalok szerint a múlt és a keserűség akadályoz a jelen és a jövőbeni céljaid megvalósításában. Most talán végleg megszabadulhatsz a múltban ért bánattól, megbocsáthatsz, így új és sokkal boldogabb életet kezdhetsz. A horoszkópból az is kiderül, melyik angyal segítségét kérheted ehhez.

Kos

Azrael arkangyal segít begyógyítani a múlt sebeit. Mindegy, ki bántott a múltban, a fájdalmat átadhatod Azrael arkangyalnak, és megkérheted őt, hogy ezt az érzést cserélje gyógyító angyali szeretetre. Ha a múltad sérelmeit meggyógyítja Azrael arkangyal, megváltozhat a jelened és a jövőd is.

Bika

Nem vagy benne biztos, kinek mit mondhatsz el, és nem vagy benne biztos, kik azok, akik őszintén drukkolnak neked. Raziel arkangyal segít felismerni, kik a valódi támogatóid, és abban is segít, hogy most mindenkinek annyit mondj, amennyit tudnia kell. Állítja a horoszkóp.

Ikrek

Régóta nyomaszt egy probléma, és arra vágysz, hogy fellélegezhess végre. Rafael arkangyal lesz az a héten, aki segít meggyógyítani ezt a problémát – akkor is, ha nem betegségről van szó. Rafael arkangyal minden helyzetbe gyógyulást, javulást, pozitív változásokat hoz, ha kéred tőle.

Rák

Szeretnél lezárni egy korszakot, szeretnél kilépni egy helyzetből, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jeremiel arkangyal, az összegzések szakértője segít neked, hogy felismerd, melyek azok a helyzetek, amelyeket valóban érdemes lezárnod, és melyek azok, amelyeknek érdemes új esélyt adni.

2 hozzászólás

 • 2021.10.11 - 20:47
  Közvetlen hivatkozás

  Szeretném ha a párom velem marade egy eletre és ő is úgy suetetne a hogy én szeretem őt

  Válasz
 • 2021.10.11 - 20:50
  Közvetlen hivatkozás

  Szeretném ha a párom velem marade egy eletre nagyon szeretem de ő nem ő el akar hagyni szeretném ha az angyalok segitene nek nekem hogy vissza kapja őt és szeresen úgy mind én szeretem őt a neve Ottó ruszo született 1972.11.27 én 1974.7.8 szeretném ha segitene nek az angyalok

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük