Egy nagyon izgalmas horoszkóp a szabálykövetésről -Tilos? Akkor had szóljon!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kétféle ember létezik ezen a világon: azok, akik azt hiszik, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket, és azok, akik megpróbálják követni őket, bármi is történjen. Egyes csillagjegyek gyakran átlépnek az általánosan elfogadott határokon. Ők a saját ritmusukra táncolnak, míg mindenki más a falka mentalitásának engedelmeskedik, mondja a horoszkóp. Melyik kategóriába tartozol? Most megtudhatod!

Kos

A Kos makacs, és nem hajlandó olyan dolgokat tenni, ami nincsen összhangban a vágyaival. Ennek megfelelően, ha a szabályok az útját állják, a Kos nem fogja betartani azokat. Véleménye szerint a szabályok egyfajta útakadályt jelentenek, és ő hiszi, hogy egy masszív, 18 kerekű teherautóval közlekedik, amivel bárhová el lehet menni.

Vízöntő

A Vízöntő, a horoszkóp szeriont, szabadon gondolkodik a szó minden értelmében. Minden, amit tesz életében, eredeti, különc, más. Így egyértelmű, hogy valaki más szabályainak betartása semmiképpen sem szerepel a prioritásaiban.

Ikrek

Az Ikrek meglehetősen kiszámíthatatlan ember. Sokan még azt is mondják, hogy több személyisége van. Tekintve, hogy az Ikrek uralkodó bolygója a Merkúr, ami örömét leli abban, hogy mindent destabilizál körülötte, nem csoda, hogy az Ikrek szeret mindent a feje tetejére állni. Az Ikrek esetében jobb, ha felkészülünk minden meglepetésre.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük