Azta! Van 4 csillagjegy, akinek életminőség-változást hoz a május!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ki ne álmodna arról, hogy egyik napról a másikra úgy ébred, hogy az addig napi gondjai egy csapásra elszállnak és a helyükbe boldogság, kiegyensúlyozottság, szabadság lesz a mindennapi rutinjuk. Úgy tűnik, most erre 4 csillagjegy szülötteinek is esélye nyílik. Azért azt ne feledje, hogy ez egy lehetőség, amit következetes, kemény munkával lehet elérni. De utána……

Bika

Meló, aztán sorozat, alvás, és az egész kezdődik újra, te viszont már eléggé ráuntál erre a monoton menetre. Egy új sport azonban mindent felforgat, persze a lehető legjobb értelemben. Beindul a fogyásod, ráadásul erőlködés nélkül, mert ez az új mozgásforma inkább hobbivá és szenvedéllyé válik, mint kötelező házivá. És végre nem te leszel az, aki 1-2 kilométer séta után offon van, arról nem is beszélve, hogy a mentális egészségedre is nagyon jó hatással lesz. Gondolnád, hogy pont ennyire van szükséged, hogy stabilabb legyél érzelmileg?

…addig is szerdán….

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

…szerdán a szívügyek terén pedig….

Egy kis időre lehet most szüksége, hogy megeméssze az elmúlt napokat szerelmi téren, akár jó, akár rossz irányba haladtak a dolgok. A mai remek nap lehet minderre, hogy egy kicsit jobban átgondolja, hogyan is tovább, így ne hagyja, hogy bárki is kilendítse frissen nyert harmóniájából, kedves Bika!

Halak

A csillagok ebben a hónapban bebizonyítják, hogy nem feltétlenül akkor éred el a legtöbbet, ha minden energiáddal a célodon dolgozol. Május elején megengeded majd, hogy kicsit sodródj. Pont erre a görcsmentes hozzáállásra volt szükséged, hogy végre ne arra fókuszálj, mi hiányzik, hanem élvezd, amid már megvan. Ez a hozzáállás úgy működik majd az életedben, mint valami mágnes. És mivel a boldog embereket mindenki jobban szereti, egészen új, inspiráló arcok toppannak be az életedbe.

…addig is szerdán….

Az lesz a legjobb, kedves Halak, ha ma felvértezi magát, mert úgy tűnik, ma mindenkinek önnel lesz valami baja. Legyen óvatos és próbálja meg higgadtan kezelni az adódó konfliktusokat, nehogy még jobban elfajuljon a helyzet. A legjobb amit tehet, hogy csendben elviseli a szidalmakat és a háttérben megpróbálja kideríteni mi is történt valójában, mert könnyen lehet, hogy a támadások alapja egy hatalmas félreértés.

…szerdán a szívügyek terén pedig….

Szükségét érezheti a harmóniának, a folytonosságnak szerelmi életében, melyből meglehet, hogy nagy hiány mutatkozott mostanában. Ehhez azonban fontos, hogy magában is rendezzen egy-két dolgot, hisz, ha önmaga számára is rejtély, mire is vágyik, akkor mindenki más számára is az maradhat!

<<<< Még pár horoszkóp? >>>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest