Tűpontos 16. heti horoszkóp, hogy könnyebb legyen a döntés! – Izgalomban nem lesz hiány!

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Rövidke hét kezdődött kedden, hiszen 4 nap munka után újra a megérdemelt pihenésé lesz a főszerep. De lássuk: a horoszkóp szerint mire számíthatunk addig! A hét sok izgalmas dolgot tartogat a csillagjegyek szülötteinek. Nézzük, ki mire számíthat az előttünk álló hat napban!

Kos

A Kosok kissé türelmetlenek lesznek, ami vitákhoz vezethet a munkahelyen, vagy a családon belül. Érdemes egy kicsit visszahúzódni, és kétszer is meggondolni, hogy mit mondunk a másiknak. A legjobban akkor járnak a Kosok, ha kerülik az izgalmakat, és nem hoznak semmilyen nagy horderejű döntést a hét folyamán.

… kedden pedig….

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Bika

Egy régóta húzódó munkahelyi feladatot kell most megoldaniuk a Bikáknak, amihez természetesen semmi kedvük, nem véletlenül halogatták idáig. Az új, izgalmas feladatok azonban addig váratnak magukra, amíg a mostani feladat nincs elvégezve, ideje elvarrni a szálakat, és befejezni, amit be kell!

… kedden pedig….

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Ikrek

Ebben a hét napban az Ikreknek lesz lehetőségük elmélyedni, gondolkodni, kicsit más szemüvegen keresztül látni magukat, és élethelyzeteiket. Ez az állapot lehetőséget ad régi sérelmek tisztázására, valamint a megbocsátásra, vagy épp a bocsánatkérésre. Sok lelki tehertől szabadulhatnak meg az Ikrek ebben az időszakban.

… kedden pedig….

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Rák

A barátaiknak nagy szükségük lesz a Rákokra, így bármilyen elfoglaltak is, fontos, hogy időt szánjanak rájuk. Egy jó beszélgetés, alapos lelkizés mindenkire jó hatással lehet!

… kedden pedig….

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Oroszlán

Az Oroszlánokban hatalmas lendület dúl, és gyilkos tempót diktálnak. Fontos, hogy ez a lendület ne csapjon át harsány, tapintatlan viselkedésbe, mert sokak ellenszenvét kiválthatják ezzel. Meg kell érteniük, hogy nem mindenki tud, vagy szeret az ő tempójukban haladni.

… kedden pedig….

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük