Egy siklóernyős találta meg a Pérről eltűnt 6 éves Zorát

Az egész éjjel tartó kutatás után hétfőn délelőtt megtalálták a hatéves T. Zorát, aki egy Pér és Töltéstava közötti tanyáról tűnt el vasárnap délután. Kutyák, drónok, rengeteg civil segítette a rendőrség a katasztrófavédelem munkáját – írta meg a Kisalföld.hu.

A kislányt a Petz-kórházba szállították orvosi vizsgálatra

T. Zora egy 5 hektáros körbekerítetlen tanyáról tűnt el november 13-án vasárnap délután négy körül. Az eddigi információink szerint a kislány gyakran játszott egyedül a ház körül, s időnként kiabáltak egymásnak a szülőkkel. Fél négykor még válaszolt a kérdésre, négykor viszont már nem kiabált vissza.

Köd és sötétség nehezítette a keresők munkáját vasárnap este, akik hőkamerás drónokkal, kutyákkal indultak a hatéves kislány felkutatására. A körülmények nem tették lehetővé a helikopter felszállását, de hétfő reggelnyolc óra körül már kezdett felszállni a köd a környéken.

Hétfő reggel a kislányt megtalálták a péri repülőtér közelében. A körülményekhez képest jól van és már szüleivel is találkozhatott. Információink szerint a kutatást siklóernyővel segítő férfi lelt az eltűnt gyerekre.

“A keresésben résztvevőknek köszönetünket fejezzük ki a kitartó és eredményes munkájukhoz!”

– közölte a rendőrség.
siklóernyő
A hős siklóernyős