Ej cigányok!!! Dolgoznátok? Hát mit nem lehet azon érteni hogy “már betelt”!!!

Még diszkóba mennétek? Hát minek??? Megzavarnátok az ott lévő több száz mulatozó, részeges fehér ember komfortját!!? Szégyelljétek magatokat!!! Dolgoznátok? Hát mit nem lehet azon érteni hogy “már betelt”!!!

Iskolába járnátok?

Hát mit nem értetek azon, hogy a Ti gyerekeiteknek jó lesz egymás közt is!!!! Nehogy mán még flancoltok! – informatikát, meg idegen nyelvet tanulnátok? Kinek képzelitek magatokat??

Ej! Hát a rendőr csak teszi a dolgát ha 1000 ember közül is csak titeket igazoltat!!!

He! Még tüntetni mennétek ma este?

Minek???? Sok cigány szerint inkább meg kellene szépen köszönni, hogy nem engedtek be a így legalább megmaradt a pénzetek!! Sőt, ha korrektek lennétek, fájdalomdíjas kártérítést adnátok a szórakozóhelynek!! Végül s arra kényszerítettétek a megjelenésetekkel, hogy ne engedjen be titeket és ez érzelmileg megviselte őket!

Különben is, 15 évvel ezelőtt egy cigány már rosszul viselkedett ott!! Ja, hogy az nem te voltál? És nem is ismered azt a cigányt? Nem számít!!! Ja, hogy az ott mulató nemromák se ismerik a többieket!? Az se számít!!! Ők az egyenlőbbek! Rájuk más szabályok vonatkoznak!!!

Kuss!!!

Tőled a többi cigány is azt várja, hogy kussolj!! Ne urizálj már olyanokkal, hogy “emberi méltóság” ,meg “állampolgári jogok”, meg “egyenlő bánásmód”!! A francnak! Húzzál vissza közmunkára, te integrálhatatlan!!!!

Még tüntettek?!! Kik vagytok Ti?

Szerző: Setét Jenő

Bogdán László lemosta Orbán ajánlatát – Szülőszoba helyett egyetemre küldené a cigány lányokat!

Cigány celebek biztatják sajátjaikat, hogy ne adják el magukat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük