Fidesz: elképesztő, hogy az EP a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva

Az index.hu 12:43-kor jelentette, hogy szerdán a magyar jogállamiságról vitáztak az Európai Parlamentben, csütörtökön szavaztak is a képviselők Gwendoline Delbos-Corfield jelentéséről.

Megszavazta az Európai Parlament a magyar jogállamisági jelentést

Gwendoline Delbos-Corfield jelentését 433 támogató szavazattal, 123 ellenzővel, 28 tartózkodóval elfogadta az Európai Parlament. Júliusban az EP Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) elfogadta a zöldpárti képviselő jelentését, és azt kéri, hogy egyelőre ne hagyják jóvá a magyar helyreállítási tervet, így az ehhez járó forrásokat se folyósítsák.

Az M1-en 13 órakor elhangzott: “Néhány óra múlva szavaz az Európai Parlament a Delbos-Cornfield jelentésről.”

13:30-kor hamarosan szavaz az Európai Parlament…

14 órakor! Korai lenne fordulópontról beszélni az ukrán háborúban… Putyin Üzbegisztánba látogat, ahol találkozik a kínai elnökkel, szakértők szerint az új világrendről tárgyalnak…

A szavazás híre eltűnt.

15 órakor megszavaztza az európai Parlament baloldali többsége a Delbos-Cornfield Magyarországot elítllő jelentését. 437-en szavaztak Magyarország elítélése mellett, majd ismertették a Fidesz közleményét.

Fidesz: Elképesztő, ami az Európai Parlamentben zajlik

Miközben Európa lakosai épp az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválságtól szenvednek, a baloldali többségű Európai Parlamentnek még ebben a válságos helyzetben is az a legfontosabb, hogy Magyarországot támadja. Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt nem látott energiaválság sújtja Európát, a szankciók az energiaárakat is az egekbe emelték. Sok európai országban áram- és gázkorlátozásokra készülnek, az árak drasztikusan emelkednek, az európai emberek elszegényednek, az európai gazdaság visszaesőben van.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Elképesztő, hogy az Európai Parlament baloldali többsége a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva. A brüsszeli baloldal újra és újra meg akarja büntetni Magyarországot, és vissza akarja tartani a hazánknak járó pénzeket. Teszik ezt azért, mert az áprilisi magyar választáson ismét a Fidesz-KDNP győzött, amely nem engedi be a migránsokat Magyarországra, nem engedi be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és ellenzi az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat.Szégyen, hogy a magyar baloldali EP-képviselők – élükön Gyurcsányné – ismét saját hazájuk ellen dolgoznak. (Fidesz.hu)

Kínyó Norbert

hegesztő