Kerítésen túlKiemelt hírek

Előremenekült a bécsi ékszerész – nemesfém az utcán

ékszerész

Egy bécsi ékszerész a Facebookon hirdeti, hogy kültéren is árusít. Nem akármire szánta el magát a bécsi ékszerész. Megnyitotta üzlete portálját, és az utcára helyzete a vásárlóteret.

A bécsi üzleteknek május 2-ig zárva kell maradniuk – jelentette be Michael Ludwig polgármester hétfői sajtótájékoztatóján. A Goldschmiedgasse-i Schullin ékszerész ÚJ fiókja továbbra is nyitva áll, mobil árusítással és láss csodát: utcai értékesítéssel. A NEW ONE a Facebookon hirdeti, hogy  munkaidőben érhető el.

New One ékszerész fiók Bécsben:

 

ékszerész

A szakmai szövetség szerint a bécsi kereskedők 420 millió euró bevételtől esnek el a május 2-igmeghosszabbított zárással. Ez a  negyedik bezárás és ennek  becsült teljes eladási vesztesége körülbelül egymilliárd eurót tesz ki a bécsi kereskedelmi társaságok számára. A zárolás minden további napja rontja az érintett kiskereskedők helyzetét – mondta Rainer Will, a kiskereskedelmi szövetség ügyvezető igazgatója hétfő este az egyik osztrák televíziós csatorna kérdésére. Sok kereskedő  a teljes csőd szélén egyensúlyozza magát és vállalkozását. A kereskedelmi szövetség most az Ausztriában létező  “koronatámogatás” megemelését kéri. (oe24)

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Magyarország:

ékeszerész

About Author

Szólj hozzá!