Lövöldözés a belvárosban - Városi Kurír

Sorting by

×

Lövöldözés a belvárosban

Péntek este a rendőrség megszállta Bécs egyik kerületét, mert egy férfit keresett, aki az Ottakring határában fekvő Bécs-Hernals Wichtelgasse területén kilőtt lakása ablakán.

Hirdetés

Este hat óra körül futott be a riasztás

A Wega és Cobra  különleges egységei óriási készültséggel vonultak a helyszínre. Egy helikoptert is bevetettek a siker érdekében. A gondos és szakszerű tervezés következtében az akció közben senki nem sérült meg. A feltételezett elkövetőt, egy 47 éves szlovák férfit körülbelül két óra kutatás után fedezték fel és tartóztatták le a házban.

A hajsza

A riasztott rendőrök gyorsan azonosították azt a lakást, amelyből a lövöldözés történt. A tettest azonban nem találták meg a helyiségek átvizsgálása során, elmenekült. A sürgősségi szolgálatok ezt követően átkutatták a házat, az épület környékét pedig hermetikusan lezárták. Közben rendőrségi helikopter folyamatosan az akció területe felett körözött.  A gyanúsítottat a házban találták meg  mintegy két óra elteltével. A rendőrség nem adott további információt. A vádlott 47 éves szlovák férfi az első kihallgatásán nem tett vallomást. (oe24)

(Képünk illusztráció, nem a helyszínen készült.)

Ez is Bécs

 

lő

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.