Előzetes az M1 híradójának szombat esti adásából – Szemző Áron: az imént hívtak fel az M1 híradótól….

Szemző Áron – a Pest megyei közgyűlés Momentum frakciójának vezetője, az Egyesült Ellenzék képviselője Budakeszi 5. sz. választókerületében, a Budakörnyék Fejlődéséért Egyesület elnöke „ma benne lesz a tévében”, méghozzá a közszolgálatiban!

Épp most hívtak…..

Közösségi oldalán számolt be a frakcióvezető a telefonbeszélgetésről:

„Az alábbi riport iránt érdeklődtek, amelyet a német közszolgálati televízió készített:

Gyakorlatilag arra próbáltak rákérdezni,

hogy

miért rohanunk egy német tévéhez hazát árulni.

Én elmagyaráztam a kedves riporter úrnak, hogy Németországban nem úgy működik a közszolgálati tájékoztatás, mint itthon. Németországban nem megrendelésre készítenek propaganda anyagokat, hanem olyan riportokat készítenek, amelyben a kormány oldalt és az ellenzéket is megkérdezik, tudósítanak az IGAZSÁGRÓL.

Ezután azt kérdezte tőlem az M1 propagandistája,

hogy nem lett volna-e etikusabb, hogy ha a háziorvosok helyett az intézményvezetőket kérdezzük meg arról, hogy van-e elegendő védőfelszerelésük.

Elmondtam neki, hogy azért nem az intézményvezetőket kérdeztem meg, mert ők a kormánnyal karöltve azt mondják, hogy mindenhol van elegendő védőfelszerelés, a frontvonalban dolgozó háziorvosok azonban ennek az ellenkezőjét állítják, ezért kérdeztük meg őket.

Kérdezett Budakesziről is, amivel kapcsolatban elmondtam, hogy Budakeszin kaptak védőfelszerelést a helyi egészségügyi dolgozók az önkormányzattól.

Természetesen hozzájárultam a nyilatkozatom felhasználásához

Nem azt kéne számonkérniük, hogy egy önkormányzati képviselő esetlegesen miért nyilatkozik másoknak is, hanem önvizsgálatot kéne gyakorolniuk, hogy ők miért csak azokat szólaltatják meg, akik a kormány álláspontját harsogják.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lejárató propaganda anyagot fognak ebből estére kotyvasztani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük