Nem tudom, amit felajánlok, az megvalósítható-e, van-e gyakorlati értelme. De a szívem tudja, hogy ennek a felajánlásnak el kell hangzania – kezdte posztját Hajós András.

Az Emil.RuleZ énekese, műsorvezető közösségi oldalán egy a  kórházi ellátásból kitett rászorulónak felajánlott egy szobát és a tőle telhető segítséget.

“Van egy szobánk, amibe be tudok fogadni valakit, akit kiraknak a kórházból

Nem vagyok ápoló, nem tudom biztonságos-e ez így, nem tudom, el tudok-e látni egy embert, de megpróbálom, ha kell, mert nem halhatnak meg emberek amiatt, hogy ki kell üríteni kórházakat. Elég meredeken hangzik, hiszen az ápolás-segítés egy szakma, körülményekkel, feltételekkel, eszközökkel. Nem tudom, járványügyi szempontból ilyet szabad-e? Fogalmam sincs, lehet-e ezt úgy csinálni, hogy ne többet ártsak, mint használok…

De ennek a felajánlásnak legalább el kell hangzania,

és másoktól is kell érkeznie ilyen felajánlásoknak. Ha másért nem, hogy az elesett, kilátástalanul rettegő emberek érezzék: gondolnak rájuk, nincsenek egyedül.

Lehet, hogy kevés a maszk, a gép, a felszerelés. De szolidaritást és szeretetet egyelőre még nem Kínából kell rendelni.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét