A zsigeri gyűlölet és az ostobaság a járvány idején sincs karanténban! - Hungarikum? - Városi Kurír

Sorting by

×

A zsigeri gyűlölet és az ostobaság a járvány idején sincs karanténban! – Hungarikum?

Elgondolkodott már azon, hogy mi (ki) viheti rá honfitársainkat, hogy egyesek reggel úgy ébrednek, hogy “ma feljelentek valakit”? És, ha már ez az örömforrás, akkor miért olyanokat pécéz ki, akiknek egyetlen bűnük, hogy önszántukból, ingyen segíteni akarnak a rászorulókon?

Hirdetés

Az évek óta folyó gyűlöletkampány biztosan nem segített a helyzeten!

A helyszín ezúttal Sopron, a szóban forgó civil pedig Dombi János, a Szeretet Háza Alapítvány vezetője. Sopronban az amúgy már több éve működő szervezet kiszélesítette a tevékenységét a koronavírusjárvány kezdete óta a lakosság nagy megelégedésére. Számtalan helyi vállalkozó és civil személy csatlakozott be az alapítvány munkájába és manapság már több mint hétezer főt számláló MARADJ OTTHON SOPRON közösségi csoportjuk is naponta igyekszik megoldást illetve segítséget nyújtani mindazoknak akiknek szükségük van rá, és való igaz, hogy a gyakorlatban többen csak rájuk számíthatnak a városban.

A szervezet egyébként önkéntesei segítségével segít a bevásárlásban, a gyógyszerkiváltásbán, élelmiszer- tárgyi- és ruhanemű felajánlások kiosztásában valamint ők azok is, akik egyedüliként közel 3000 darab mosható maszkot osztottak ki a helyi a lakosságnak térítésmentesen.

-írta a cyberpress.hu.

A civilek támadása a lényeg? Hol is hallottunk ilyesmit?

Valaki(k) nagy bátran anonim módon feljelentették őket. A hatósági vizsgálat nem állapított meg szabálysértést a szervezet munkájában és annak kivitelezésében sem.

A soproniak szívesen és sokan támogattál és támogatják most is….

“Hihetetlen összefogásról tesz tanúbizonyságot Sopron lakossága, hiszen a helyi vállalkozók és az önkéntes segíteni szándékozó civilek szinte egy emberként álltak be a Szeretet Háza Alapítvány koronavírussal kapcsolatos kezdeményezése mellé, amely immár két hete igyekszik segíteni mindazoknak, akik ebben az időszakban is nélkülöznek vagy éppen nincs kihez segítségért fordulniuk.”

-írta másik cikkében a portál az alapítványról. Ön érti, hogy mi lehetett az, ami bárkinek is szúrhatta a szemét a fenti történetben?

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.