Bencsik: az ételosztás az egyik legaljasabb módszer

Az, hogy 2018 Magyarországán az ételosztás egyáltalán téma lehet azt jelzi, hogy rengeteg az  elszegényedett, éhes honfitársunk. Köszönet mindenkinek, aki könnyíteni próbál azok sorsán, akik ebbe a méltatlan helyzetbe kerültek – gondolja minden ép eszű ember. Nem így a Bencsik nevű tróger.

Bencsik még biztosan nem volt éhes

Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője szerda este az ATV Csatt című műsorában odáig ragadtatta magát, hogy :

 

“az ételosztás az egyik legaljasabb módszer. Amikor politikusok kimennek a Blaha Lujza térre, fölsorakoztatják a szerencsétlen embereket, …mert tudhatod, hogy odamegy…nem szeretem az ételosztást…az ételosztást a jobb oldalról sem szeretem, de azt ami a Blaha Lujza téren van, az arcátlan….”

A beszélgetőtársak (Vágó István, Gulyás Márton és a műsorvezető Rónai Egon) próbálták leállítani Bencsiket és elmagyarázni neki, hogy mennyire aljas és embertelen, amit mond, de a Fidesz-nyalonc újságíró nem hagyta eltántorítani magát.

A nem potenciális szavazó nem ember?

Gulyás Márton megjegyezte, hogy manapság egyre kevesebb helyen lehet ételt osztani azért, mert a regnáló minden eszközzel próbálja megakadályozni. Bencsik elköpte, hogy

“pont ezért….”

Egy olyan országban, ahol attól hangos a média, hogy Orbán és a szócsövei azt hangoztatják, hogy “dübörgünk”, meg, hogy egyre jobbak a gazdasági mutatók, annyi az éhes ember, hogy Bencsik szavaival élve “sorba lehet őket állítani”, ott a kormány egyértelműen hazudik és embertelen módon átlépve rajtuk letagadja a létüket is.

“Azzal van a baj, aki enni ad nekik?”

-kérdezte a műsorvezető,. Bencsik szerint:

“Azzal van a baj, aki show-műsort csinál ebből, politikai show-műsort. Menjen el a hajléktalanszállóra, és csöndben ott osszon ételt, ne pedig a Blaha Lujza téren.”

Itt csatlakozott elvtársához Pesty László, aki ráerősített:

“az, amikor politikusok ételosztáson megjelennek és megjelenik a megfelelő sajtó is, ez valóban az egyik leggusztustalanabb dolog…”

Annak, aki éhes, teljesen mindegy, hogy ki és miért ad enni. Ők egyszerűen túl akarnak élni, nem nagy távlatokban gondolkodnak és aszerint fogadják el a szelet kenyeret és a tál meleg ételt, hogy ki főzte. Az a legembertelenebb aljasság, hogy a kormánypárt, ami rengeteget tehetne a lecsúszott emberek életkörülményeinek javításáért, kiállítja “megmondóit” azok ellen kampányolni, aki ezt helyette próbálják enyhíteni.

Ha a Fidesz úgy vélné, hogy az ételért hetente sorban állók, akik adott esetben napokat várnak egy tál meleg ételre, potenciális szavazói lehetnek – ne legyen kétség – nonstop főzetne rájuk. Ebben az esetben jóízűen megennék azt a “nemzeti gulyást” is, aminek az árát most inkább zsebrevágják a fideszes urak, függetlenül attól, hogy ki és miért adja.

Akár polgári engedetlenség árán is vállalja az MSZP az ételosztást

Hála a civileknek, Debrecenben az ételosztás alatt szünetel az őrület

Szlovákiából osztott ételt Magyarországra a Kétfarkú

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

9 hozzászólás

 • 2018.02.01 - 09:09
  Közvetlen hivatkozás

  Bencsik az egyik legaljasabb fószer. Nem elég, hogy nyomorulttá tették a lakosság egy részét, de még a falatot is sajnálja a szájukból…

  Válasz
  • 2018.02.01 - 13:32
   Közvetlen hivatkozás

   Pont ezt akartam reagálni, Bencsik szerint a zsákos krumpli nem étel, csak ha pörköltet készítenek belőle. Továbbá feltétel, hogy csak fideszesek ültetvényéről származhat, fideszes zsákokba csomagolták és fideszes döbrögik osztogathatják…

   Válasz
 • 2018.02.01 - 16:39
  Közvetlen hivatkozás

  bencsik andrás nem összetévesztendő Bencsik Gáborral, kedves Mátrai Anna!!! “Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főszerkesztője szerda este az ATV Csatt című műsorában odáig ragadtatta magát, hogy :
  “az ételosztás az egyik legaljasabb módszer.”

  Válasz
 • 2018.02.01 - 18:09
  Közvetlen hivatkozás

  Azok a Fideszes politikusok, polgármesterek akik élelmiszer csomagokat (krumpli, tészta, liszt, olaj..stb!) osztanak a rászorulóknak (nyugdíjasoknak pl.!), szavazatért cserébe “esetleg”, az nem aljas módszer? Azok az EMBEREK, akik meleg ételt osztanak, puritán egyszerűséggel csak segíteni akarnak az éhező, nélkülöző szegényeknek! De a Fidesz szerint : “Magyarország erősödik!” Ugyan miben? kérdem én!

  Válasz
 • 2018.02.01 - 18:12
  Közvetlen hivatkozás

  Bencsik úr még nem volt soha igazán éhes, úgy tűnik. Koldusszegény pedig még úgy sem.Kiszolgáltatott is aligha. No és a megbízói sem.Először meg kellene tapasztalniuk ezt az állapotot, azután, ha van elég vastag bőr a képükön, előadhatják magukat. Azok az emberek nem jó kedvükből állnak ott sorban. Kevés lehet az olyan, aki pusztán szórakozásból órákig ott dekkol a téren ,a hidegben egy tál meleg ételért.

  Válasz
 • 2018.02.01 - 21:06
  Közvetlen hivatkozás

  Tojás, krumpli és tejosztás fideSS képviselőjelölt nevével és közreműködésével minek nevezhető? A betyár, kuruc, munkásőr, G. fajtád basznák a pöcegödörbe!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük