Lendvai Ildikó: a Jobbik közzéteszi azoknak a településeknek a listáját, ahol oltalmazott ember él. Kiket akarnak rájuk uszítani?

A Jobbik szerdán közzétette azon települések listáját, ahol azok a menedékkérők laknak, akiknek létét Orbánék egyszerűen elhazudták a magyar közvélemény elől. Az ok nem világos, az eredménye a mai felkorbácsolt nemzeti néplélekben végzetes lehet.

Mit akar a Jobbik?

Lendvai Ildikó közösségi oldalán írt a Jobbik érthetetlen viselkedéséről:

“Na ne. Addig rendben van, hogy valamennyi ellenzéki párt szóvá teszi a kormány hazugságait: miközben menekültellenes gyűlölet-cunamit bocsátott az országra, a genfi egyezménnyel (hála istennek) nem mert teljesen szembe menni, és 13oo szerencsétlennek sokszoros átvilágítás után nagy nehezen elvállalta az oltalmazását.

Már csak azért is rendben van, mert ezzel lelepleződött: ahogy őket sem vettük észre, ugyanígy nem sok vizet zavart volna, ha a kvóta szerint ránk eső 1300 menedéket kérő ügyét elbírálják. De az már nincs rendben, hogy a Jobbik most közzéteszi azoknak a településeknek a listáját, ahol oltalmazott ember él. Kiket akarnak rájuk uszítani? A Magyar Gárda valamelyik utódját? Ők lesznek az új cigányok? Nem volt elég egy Őcsény?

A Jobbik joggal szokta emlegetni, Tállai óvatlanul ki is fecsegte, hogy a Fidesz voltaképpen az ő programjukat valósítja meg.. Csak nem elég tökéletesen Lehetne még fokozni. Lám, ők vállalják is.”

A poszt alatti kommentekből szemezgetünk:

“A jobbikról ki hitte el, hogy megváltozott? Ugyan úgy nácik csak jobb a PR. Továbbra is budah meg csapata mellett vannak, meg a gárda stb. Csak csendben.”

” Amikor megláttam a hírt, szinte rosszul lettem. Gyöngyöspata, Devecser … Ez következik? Ráadásul a “lelkész” felesége ezt tudta mondani:
“Nemcsak ezt van joguk tudni a magyar embereknek, hanem azt is, hogy ezek a migránsok miből élnek, hogy dolgoznak-e és hogy szabadon mozoghatnak-e. Már csak azért is, mert tudjuk, hogy igen sok bűncselekmény derült ki nemrégiben, amit migránsok követtek el Magyarországon – mondta el Hegedűs Lórántné, a párt országgyűlési képviselője.”

“Ezek nem normálisak!!!Ki akarhat ezek után a jobbikra szavazni?!????”

“Közérdekű adatként kérték ki az önkormányzatoktól. Még nem mindenki felelt nekik, várják a teljes listát. A lapok már idéznek belőle, gondolom, valamelyik hozzájuk közel álló online felületen van annak a 27 településnek, zömmel falunak a neve, akik már “jelentettek” nekik.”

Vagy a Fidesz, vagy a Jobbik? Magyarország megint csapdában vergődik

A Belügyminisztérium indoklás nélkül visszavonta a menekülteket segítő pályázatokat

 

Egy hozzászólás itt: “Lendvai Ildikó: a Jobbik közzéteszi azoknak a településeknek a listáját, ahol oltalmazott ember él. Kiket akarnak rájuk uszítani?

  • 2018.02.01 - 10:46
    Közvetlen hivatkozás

    az emlitett nácizmus -fasizmus-echte bankszterzsidó találmány.a bankuralom alol kell kilépni es nem lesznek csodak csodajara csak emberek.ezeknek vallása ideológiája a mózesi alapu vallasokban gyökeredzik mint bankszter megrendelésre irt uralkodasi “tankonyv”

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük