Endrei Judit: Ha fiatalabb lennék, én is elhúznék ebből az országból!

Hála a miniszterelnöknek, ha egy fejkendős lányt látnak az utcán, rendőrt hívnak, hogy migráns-vész van, de ha egy hazánkfia nappal a tömött HÉV-en megtámad egy fiatal nőt, mindenki félrenéz. Mindez 2018 Magyarországán.

Teljes az Orbán-keltette őrület!

Sütő Laura, Endrei Judit lánya a Facebookon tette közzé megrázó történetét:

“Hát itt tart a mai magyar társadalom… Pár perce sincs a történteknek, még mindig remeg testem-lelkem. Mindig úgy gondoltam, meg tudom magam védeni, “nagy kislány” vagyok már. Állok a héven, és várom a megállómat, a telefonomat már elraktam. Egy 40-es alkesz forma rám üvölt, hogy adjam oda a gyűrűmet, mert megtetszett neki. Én persze nem adom, új szerzemény… nekem is tetszik, pedig egy párszáz forintos bizsu. A hév tele van, ráadásul cserkészekkel… Még csak senki ránk sem hederít.

Miután határozottan nemet mondok, a forma fogja magát és megtépi a hajam. A héven. Tele emberekkel. Fényes nappal. Senki nem tesz semmit… egy férfi sem, egy cserkész sem, még egy nénike sem. Mindenki csak néz maga elé; egy fiatal lány testi bántalmazása kit is érdekelne a mai Magyarországon.

Leszállok, az alkesz jön utánam, és a gyűrűmért nyúl újra és újra. Kiabálok, hogy hagyjon békén, de lesokkoltam, már nem tudok tisztán gondolkodni. A telefonom már elő sem merem venni, nehogy az is megtetszen neki. Szerencsének mondható, hogy ott volt Dorottya, és mondta az embernek, hogy rendőrséget hív, ha nem megy el. Utólag is nagyon szépen köszönöm! Ezek után, és miután átugrottam Dorottya oldalára… az ürge elment (remélem, nem más lányokat/nőket zaklatni). Nem tudom, hogy hogy alakult volna a napom többi része nélküled.

Nekem sikeresen megalapozta a húsvéti ünnepeket… Ugyan nem először fordult elő velem ehhez hasonló, de fényes nappal, egy emberekkel teli héven?! Se nőnek, se férfinak nem kéne ilyen borzalmasan, és kiszolgáltatva éreznie magát! Ha látjuk, hogy valaki bajban van, segítsünk a másiknak, ne hunyjuk szemet felette… nem hiszem, hogy a héven ülő anyák és apák örülnének egy olyan telefonhívásnak, amiben édesanyukámnak az imént része volt, vagy épp legjobb barátnőnek, -barátnak. Szóval, legyünk mi magunk is óvatosabbak, de vigyázzunk a másikra is!!!”

A népszerű tévés ezekkel a szavakkal osztotta tovább a történteket

Pisilő migráns – a Vajna – tv tényfeltáró, leleplező videója!

Orbán: a migránsok kinyomják belőlünk a szuszt!

Magyarországon megdöbbentő a migránsokkal, az emberi jogokkal szembeni megvetés

Még mindig Cegléden vannak a migránsnak nézett szaudi rendőrök

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük