Engem üldöz az érdi polgármester!

Tegnap este, amikor befejeztem a szerkesztést, ott zsongtak a fejemben azok az elképesztő történetek, amelyek országszerte az önkormányzati választás egyre durvuló eseményeiről szólnak.

Egy hirtelen ötlet negatív hatása

Ráadásul tegnap írtam meg azt is, miként zajlik Érden a fideszes önkormányzati kampány, amely egyetlen városon belül mutatja be mindazt, ami országosan zajlik. Egy hirtelen ötlettől vezérelve, nem kapcsoltam ki a számítógépet. Gondolataimat elterelendő, úgy döntöttem,  játszom egy kicsit…

Ekkor ért a döbbenet! A kiválasztott játékra kattintva, narancssárga háttér előtt T. Mészáros András érdi fideszes polgármester portréja bukkant elő, hatalmas méretben, az ő megválasztására agitáló szöveggel.

HoffmanOlivier
Laurence Olivier és Dustin Hoffmann a Marathon manben

Mit mondjak?! Elment a kedvem a játéktól is! Ezekkel a sorokkal üzenem: bármennyire is igyekszik beférkőzni a fejembe, a gondolataimba, hiába üldöz, nem hagyom magam befolyásolni! Nem most döntöttem: elegem van! Nincs az a propaganda, amelyik rávenne, hogy a Fidesz jelöltjére voksoljak – élhetnek bármilyen, tudatalattit befolyásoló eszközzel!

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük